Nova edició de la ‘Pujada al Montcabrer’ amb novetats

Les inscripcions ja estan obertes i el preu és de 15 euros

Nova edició de la ‘Pujada al Montcabrer’ amb novetats
Siba Sellés, Maria Doménech i Alberto Belda presentant una nova edició.

El pròxim 2 d’octubre se celebrarà una nova edició de la pujada al Montcabrer, que ja és una de les proves mítiques que transcorre per les muntanyes d’Alcoi. Amb aquesta seran ja 22 les que s’han celebrat al llarg dels anys.

El Centre Excursionista ha presentat aquesta edició que comptarà amb 3 modalitats: la prova llarga, la mitjana i la modalitat de marxa.

La prova llarga compta amb un recorregut de 19km i 977 metres de desnivell, amb el cim a 1.389m d’altitud.

Les inscripcions ja estan obertes i el preu és de 15 euros, excepte per als menors de 16 anys, que la inscripció és gratuïta per a fomentar l’afició atlètica entre els més joves. Cal destacar que les places són limitades, sent 350 per a la modalitat llarga i 150 per a la mitjana i la marxa. Per a poder inscriure’s cal accedir a la següent pàgina web: multisport.es. En aquesta pàgina es trobarà tota la informació ben detallada per a poder adquirir la inscripció.

En la modalitat de la prova llarga s’arriba fins al cim del Montcabrer i en les altres dues modalitats fins al Coll Sabata.

Totes les proves arranquen a les 9 hores des de la piscina municipal.

“Estèticament serà una de les carreres més espectaculars i boniques de fer, ja que la naturalesa està desbordada gràcies a les pluges d’enguany”, ha afirmat Siba Sellés, representant del Centre Excursionista d’Alcoi. Quant als premis, els dos primers que arriben al cim del Montcabrer aconseguiran un pernil. També està la “mini lliga local”, on es repartiran trofeus per als 10 primers.

Destacar que aquesta carrera es troba dins de la ‘CursAlcoi-La Lliga’, una iniciativa que uneix 11 proves d’atletisme de la ciutat i on se sumen punts extra a les competicions tradicionals.

Send this to a friend