Nova edició dels pressupostos infantils

Es destinaran 20.000 euros a inversió i 5.000 euros a activitats

Nova edició dels pressupostos infantils
En aquesta edició participarà l’alumnat de 6é

Ja està en marxa una nova edició dels pressupostos participatius per a la infància d’Alcoi, a través dels que es destinaran 20.000 euros a inversió i 5.000 euros a despesa corrent, és a dir, activitats.

En aquesta edició participarà l’alumnat de 6é de pràcticament tots els centres tant públics com concertats d’Alcoi, a més del CLIA i CPEE Tomàs Llàcer. Al març i abril es realitzaran diversos tallers, per a després votar les propostes del 10 al 14 de maig i posteriorment, la seua viabilitat tècnica serà analitzada per a veure si podrien realitzar-se o no.

Teresa Sanjuán, la regidora de Democràcia, ha afirmat que “des de l’Ajuntament d’Alcoi apostem per l’Educació en la Participació de la infància de la nostra ciutat. Durant el que queda de curs podran treballar les seues propostes i votar-les. La infància podrà veure com amb les seues idees poden ajudar a millorar la nostra ciutat i veure les seues propostes fetes realitat. Vull agrair la participació dels centres educatius i que creguen en aquest projecte, ja que té com a objectiu educar als nostres joves en participació i fer-los créixer com a persones”.

Send this to a friend