Nova funció per a l’estrena a Alcoi del musical de Camilo Sesto

El dissabte 18 de desembre, a les 17 hores, i a causa de la gran demanda

Nova funció del musical de Camilo Sesto
Cua per a la compra d’entrades en les taquilles del Teatre Calderón.

Alcoi acollirà en poques setmanes l’estrena de l’espectacle ‘Vivir así es morir de amor’, una mega producció que retrà homenatge al cantant Camilo Sesto i que, després d’arrancar a la ciutat que li va veure nàixer, recorrerà els principals teatres i auditoris d’Espanya. L’esperada cita tindrà lloc en el Teatre Calderón d’Alcoi, del 15 al 19 de desembre, el mateix que va ser testimoni del lliurament de la Medalla d’or i el seu nomenament com a Fill Predilecte de la ciutat.

En l’espectacle participaran artistes internacionals, a més de músics que van formar part de la banda original de Camilo, com a Pino Rovereto, bateria i director musical durant les seues nombroses gires per Llatinoamèrica fins a la fi dels seus dies.

Els assistents podran gaudir i emocionar-se amb les cançons més emblemàtiques del nostre artista més internacional. Tot això engalanat amb una impressionant posada en escena en un escenari a diferents altures.

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, afirma que “des de l’Ajuntament vam mostrar la nostra satisfacció pel gran acolliment que està tenint la producció Vivir así es morir de amor, superant totes les expectatives. Des del primer moment que es va anunciar que l’espectacle s’estrenaria a Alcoi, han sigut moltíssims els espectadors de tota Espanya que han contactat amb nosaltres per a poder assistir”.

“Teníem clar que calia fer l’estrena d’aquesta superproducció a Alcoi, la ciutat de Camilo Sesto. L’acolliment ha sigut absolutament aclaparadora”, assevera Juan Fran Senabre, director de Moon World i productor de l’espectacle, qui confirma que la setmana vinent donaran principi els assajos generals a Madrid. Així mateix, afirma que els huit dies previs a l’estrena, tota la companyia es traslladarà al Teatre Calderón d’Alcoi per a continuar els assajos, conviure i respirar l’essència de Camilo fins al dia que puge el teló.

Les entrades es poden adquirir en la web oficial www.vivirasiesmorirdeamor.com i en la taquilla del Teatre Calderón.

Send this to a friend