Nova programació cultural del Campus d’Alcoi de la UA

Les activitats arranquen aquesta vesprada, amb una conferència a les 19 hores

Nova programació cultural del Campus d'Alcoi de la UA
Presentació de la programació del primer semestre de 2022.

Fins el mes vinent de juliol el Campus d’Alcoi de la UA oferirà una vintena de variades propostes culturals, les quals componen la programació del primer semestre d’aquest any 2022.

La setmana passada la Universitat d’Alacant i la Fundación Mutua Levante –entitat patrocinadora de la programació– van presentar les activitats, entre les quals apareixen conferències, cursos, exposicions, concerts, cinema i teatre.

La primera parada d’aquesta nova programació cultural serà aquesta vesprada, a les 19 hores, amb la conferència ‘La memoria histórica del otro en España’, a càrrec del professor de la UA José Miguel Santacreu i que tindrà lloc a la sala de la Fundación Mutua Levante. Per a acudir és necessari inscriure’s prèviament en: campus.alcoi.cultura@gcloud.ua.es.

Ja al febrer, concretament el dia 3, serà el torn del teatre amb la posada en escena en el Teatre Calderón de l’obra ‘Fuenteovejuna’, a càrrec de l’Aula de Teatre de la UA; i el 17 febrer, Sergi Gallego presentarà el llibre ‘La llum’.

Al març hi haurà exposicions, xarrades, dos cicles de cinema per a centres educatius i un curs per al foment de la lectura.

I així, una àmplia programació que s’estendrà fins a juliol, quan aquesta es tanque amb el curs d’estiu ‘Educació ambiental i ús públic en espais naturals protegides’, que tindrà lloc del 18 al 22.

La directora d’Extensió Universitària de la UA, Larissa Timofeeva, en la presentació de la programació, va explicar que el programa “representa molt bé la intenció d’aquesta institució d’obrir-se a la societat” i el regidor de Formació de l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda va destacar la important presència universitària a la ciutat.

Send this to a friend