Noves mesures: Hostaleria oberta fins a les 00.30 i toc de queda a la 1

També a partir del dilluns més aforament en activitats i es mantenen les reunions en 10 persones

Noves mesures
Zona hostalera a Alcoi. ARXIU

Al llarg d’aquesta setmana s’ha parlat de la possible pròrroga de les mesures restrictives que actualment estan en vigor en la Comunitat Valenciana per a fer front a la Covid-19, ja que des del Consell es continua apostant per la prudència i per una desescalada progressiva. Aquest dissabte hi havia convocada una nova Mesa Interdepartamental en la qual han sigut acordades noves restriccions a partir del dilluns i durant 15 dies, i ja el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha anunciat que dóna autorització a les últimes propostes de la Generalitat.

Aquestes propostes es resumeixen en el retard del toc de queda a la 1 de la matinada i fins a les 6, i també l’hostaleria podrà tancar més tard: a les 00.30 hores. També s’incrementen aforaments per a activitats culturals, esportives i relatives a celebracions i esdeveniments socials (75%), i es manté el límit de reunions en 10 persones en espais públics o privats, però sense restricció en el nombre de nuclis familiars.

Aquestes mesures entraran en vigor a les 00 hores del dilluns 24 de maig i seran aplicables fins al dilluns 7 de juny inclòs.

Respecte a la restricció de la mobilitat nocturna, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha indicat en declaracions a la Cadena Ser que “ha sigut un instrument decisiu per a salvar vides i contindre la pandèmia. Però el 7 de juny, si la situació continua com ara, els valencians deixarem arrere el toc de queda”.

Send this to a friend