Nuria Fuster dissenyarà la portada de la Revista de Festes de 2021

L'Associació de Sant Jordi treballa en l'elaboració de les dues publicacions que edita cada any

Nuria Fuster és llicenciada en Belles arts i compta amb un complet i dilatat currículum.

L’artista alcoiana reconeguda internacionalment Nuria Fuster, serà l’encarregada de dissenyar la portada de la revista de Festes de 2021, que veurà la llum en la pròxima primavera. Fuster, nascuda a Alcoi en 1978, resideix i desenvolupa la seua activitat professional a Berlín. És llicenciada en Belles arts per la Universitat Politècnica de València. A més, compta amb formació específica en Escultura i Gravat després del seu pas per l’Accademia di Belle Arti di Roma.

Fuster, coneixedora de les Festes d’Alcoi per les seues arrels familiars i el seu estret contacte amb la ciutat, serà recordada per convertir-se en l’autora de la portada de la revista de les No Festes de 2020. L’Associació de Sant Jordi treballa de ple en l’elaboració de les dues publicacions que edita cada any: La Revista Tradicional i l’acadèmica eWali.

Nuria Fuster compta amb un complet i dilatat currículum pel que respecta a exposicions individuals i col·lectives. De fet, les seues obres han sigut exposades tant en Galeries d’art com en diferents institucions a Corea del Sud, Alemanya, Espanya, Mèxic, els Estats Units, Itàlia, França o l’Argentina.

Les seues obres formen part de col·leccions de gran prestigi com la Fundació DKV, Fundación Marcelino Botín, Obra Social Caja Madrid, Museo Patio Herreriano, Generalitat Valenciana, Universitat Politècnica de València, Ministeri de Cultura, Obra Social Unicaja, Colección MICA, Colección Kells, Colección Mustang o Colección Art Situacions.

Send this to a friend