Obert el període per a la renovació del carnet d’abonat a les instal·lacions

La temporada passada es van tramitar un total de 95 quotes d'equip en diferents modalitats

Obert el període per a la renovació del carnet d'abonat a les instal·lacions
El nou camp del poliesportiu Francisco Laporta.

Arranca la temporada esportiva 22/23 a la nostra ciutat i des de l’1 de setembre es pot renovar o tramitar el carnet d’abonat a les instal·lacions esportives municipals.
Els preus i les modalitats de quotes es mantenen respecte a la temporada anterior on es va introduir com a novetat la quota d’equip. Una modalitat d’abonament que suposava un estalvi rellevant per esportista i que es podia complementar amb un abonament suplementari per a ampliar els serveis i equiparar-los al del carnet individual.
“És important destacar que des de fa anys mantenim les mateixes quotes, és a dir, hem congelat els preus i no sols això, hem canviat la forma del pagament dels equips, la qual cosa fa que fins i tot paguen menys de manera individual a pesar la pujada de l’IPC i dels preus de l’energia i els materials, considerem que la ciutadania ha de poder continuar practicant esport sense haver de pagar més”, explica Alberto Belda, regidor d’esports.

Nova quota única per equip
El Centre d’*Esports va implantar la temporada passada una quota única per equip amb una quantia que variava depenent de la modalitat (en unes taules de preus perfectament definides), proporcionant d’aquesta manera una major agilitat en el tràmit tant a entitats, clubs i esportistes, suposant a més un estalvi important per esportista respecte a anys anteriors en el denominat col·loquialment “carnet del Poli”.
Aquesta nova forma de liquidació es va consensuar prèviament amb els col·lectius i entitats implicades.
La resposta dels esportistes i de tots els agents implicats en aquest canvi de sistema d’abonament és molt satisfactòria aconseguint que tots equips estigueren al corrent del seu pagament, una dada que en anys anteriors era impensable.
La temporada passada es van tramitar un total de 95 quotes d’equip en diferents modalitats com a futbol, futbol sala, bàsquet, hoquei, rugbi, etc.
A més, les persones amb carnet d’abonat tenen una sèrie de drets i avantatges a l’hora d’utilitzar les diferents instal·lacions esportives municipals, fins i tot fins a descomptes en establiments de la ciutat. El carnet és gratuït per a menors de 18 anys.

Send this to a friend