Obert el termini per a inscriure’s en el voluntariat per a la prevenció d’incendis

Es faran cinc torns durant tot el mes de juliol i la primera setmana d'agost

Voluntariat per a la prevenció d'incendis
Voluntàries vigilant en una edició anterior de la campanya. ARXIU

Ja està obert el termini per a inscriure’s en la campanya 2022 del voluntariat mediambiental per a la prevenció d’incendis forestals. Enguany hi haurà cinc torns: del 4 al 8 de juliol, de l’11 al 15 de juliol, del 18 al 22 de juliol, del 25 al 29 de juliol, i de l’1 al 5 d’agost.

Les persones que participen duran a terme diferents treballs, com la vigilància per a la prevenció d’incendis forestals i informació a les persones que transiten per sendes, camins i pistes per a sensibilitzar a la població sobre la prevenció d’incendis; participar en activitats d’educació ambiental, reconeixement de l’entorn, de la fauna i flora local; així com l’orientació a la muntanya, interpretació de plans i altres activitats.

Les inscripcions es poden fer fins al dia 13 de juny enviant a medi_ambient@alcoi.org el formulari que podeu trobar ACÍ, o de manera presencial en el mateix Departament de Transició Ecològica, cridant prèviament per a demanar cita al 965 537 127.

L’edat mínima per a ser voluntari és 16 anys. Les persones menors d’edat necessitaran autorització de progenitors o tutors. Aquest programa és finançat per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Send this to a friend