Obres de millora en els polígons de Les Molines i Barraquetes

A Banyeres, gràcies al finançament de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial

Obres de millora en els polígons de Les Molines i Barraquetes
Part de les obres s’han realitzat al costat d’un tram de la carretera CV-795.

Durant les últimes setmanes han estat executant les obres de modernització i dotació d’infraestructures en els polígons industrials de Les Molines i Les Barraquetes de Banyeres de Mariola, inversions que finança l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

En el cas de Les Molines els treballs han consistit en la realització d’obres per a permetre la instal·lació de la xarxa de fibra òptica i hidrants subterranis que podran ser utilitzats pels serveis d’extinció d’incendis, dotar d’il·luminació mitjançant un sistema de LED de baix consum, millores viàries i de sanejament d’aigües pluvials i senyalització del trànsit rodat. La inversió prevista en aquest polígon ascendeix a 184.404 euros.

LES BARRAQUETES
Pel que respecta al polígon de Les Barraquetes, on el cost de les obres s’ha fixat en 180.290 euros, s’ha contemplat també la instal·lació de conductes que permeten l’ampliació del sistema de fibra òptica. D’igual manera s’inclou la renovació de fanals dotats amb el sistema LED per a millorar l’eficiència energètica, la instal·lació de nous hidrants, la reposició de la senyalització de trànsit, la instal·lació d’una zona dedicada a calistenia i la instal·lació d’una marquesina de parada d’autobús que donarà servei al polígon així com a l’IES Professor Manuel Broseta.

Send this to a friend