Obrin al públic les piscines municipals

Estaran obertes fins al 5 de setembre

Obrin al públic les piscines municipals
Imatge de la primera jornada de bany a la piscina municipa. XAVI TEROL

Les piscines municipals d’Alcoi van obrir ahir divendres al públic per a donar la benvinguda a l’estiu, que arranca oficialment dilluns que ve. De nou, la seua obertura segueix condicionada per la Covid-19 i les diferents mesures implantades tant a nivell higiènic i sanitari, com de seguretat. De moment, i almenys fins al dia 30 d’aquest mes de juny, l’aforament està limitat al 75%.  Respecte als preus, s’han mantingut els mateixos per a les entrades i els abonaments dels últims anys.

Enguany s’han obert més d’una setmana abans que l’anterior, i a més, la temporada s’allargarà una mica més, concretament fins al 5 de setembre.
El  que sí s’ha repetit és el condicionament de les instal·lacions de les tres piscines: Batoi, José Trenzano Alós i Caramanchel, amb motiu de la Covid-19, ja que aquesta pandèmia continua supeditant la normalitat habitual.
L’edil d’Esports, Alberto Belda, va explicar ahir en l’obertura d’aquestes instal·lacions que confia que les actuals mesures “es flexibilitzen” durant l’estiu, i és que, el tema de l’aforament, podria repercutir en la piscina de Batoi especialment, ja que la seua capacitat habitual és menor que la de les altres dues.

Send this to a friend