Ofereixen descomptes a empreses per als postgraus de l’escola ESIC

La Cambra de Comerç s'ha sumat al conveni signat al juny amb Aitex

Ofereixen descomptes a empreses
Rueda de premsa de presentació del conveni entre Cámara, AITEX i ESIC.

La Cambra de Comerç d’Alcoi s’ha sumat al projecte formatiu que començarà el 4 de novembre per part de l’escola de negocis ESIC, i del qual també forma part AITEX. Cal recordar que, a la fi del passat mes de juny, l’institut tecnològic i ESIC van signar un conveni per a la posada en marxa de dos postgraus, un de Direcció de Vendes i un altre de Màrqueting Digital, acord al qual s’ha incorporat aquesta setmana la Cambra de Comerç.

Les tres entitats ofereixen diferents descomptes per als seus associats, que en total, pot aconseguir el 50% del preu final dels estudis, el qual supera els 5.000 euros en tots dos casos.

La signatura de l’acord entre Cambra, AITEX i ESIC es va produir aquest dimecres a la vesprada, i després de la pròpia, el director del Campus València ESIC, José María García, va explicar que la idea és “desenvolupar un pla de formació a llarg termini” en la nostra localitat, ja que a més dels dos postgraus, s’espera incorporar més estudis en els pròxims anys com un MBA, amb el propòsit de “fer d’Alcoi un focus de talent”.

EXPLICACIÓ A EMPRESES
García va assenyalar que fins al moment ja han acudit a diverses empreses de la zona per a donar a conéixer les dues accions formatives que arrancaran al novembre i que “la resposta ha sigut sensacional”. Així mateix, Pepe Monfort, professor d’ESIC, va entrar en més detalle sobre els estudis que s’impartiran, les assignatures, així com l’horari –divendres de vesprada i dissabte de demà per a poder compatibilitzar-ho amb les obligacions laborals–, i va apuntar que des d’ESIC estan a la disposició de les empreses que vulguen conéixer més sobre aquestes formacions que s’allargaran diversos mesos.

FORMACIÓ A AITEX
Les classes dels postgraus són presencials i s’impartiran en l’actual seu d’AITEX, situada en la plaça Emilio Sala fins que les noves instal·lacions estiguen llestes –el que es preveu per a març de 2023–. En aqueix moment, segons va apuntar el director general d’AITEX, Vicente Blanes, la intenció és que el ESIC compte amb un espai propi en el qual poder desenvolupar les formacions futures que es pretenen implantar.

El president d’AITEX, León Grau, va destacar l’aposta de l’institut tèxtil per la formació, considerant que és necessària la innovació perquè el sector, i les seues empreses, continuen avançant, i també va al·legar que amb aquesta mena d’iniciatives la intenció és generar talent, i també atraure-ho.

Finalment, el president de la Cambra de Comerç d’Alcoi, Pablo de Gracia, va fer al·lusió al moment de “incertesa” que s’està vivint a nivell global, en el qual la formació cobra més importància perquè “és una palanca per a la professionalització” de les empreses i dels seus treballadors.

En la pàgina web d’ESIC hi ha més informació sobre els postgraus que s’impartiran.

COL·LABORACIÓ ATEVAL
A aquesta col·laboració també s’ha sumat ATEVAL, que va signar l’acord amb AITEX i ESIC el divendres al matí a Ontinyent per a dur a terme aquests estudis. La rubrica de la col·laboració es va realitzar després d’un desdejuni de treball en el qual, es van abordar estratègies eficaces de màrqueting digital l’objectiu del qual és potenciar les vendes en pimes.

Send this to a friend