Optimisme amb la renovació de Parras

Una nova ajuda de la RFEF pot possibilitar que avance el capítol de fitxatges

Optimisme amb la renovació de Parras
Vicente Parras durant un partit de la temporada recentment finalitzada. ARXIU

Estem apurant les últimes setmanes de juny i el CD Alcoyano encara no ha fet oficial la renovació del tècnic Vicente Parras, a pesar que les últimes informacions són positives i es creu que es podria tancar prompte. Des dels despatxos, el club blanc-i-blau continua treballant per a poder materialitzar els pagaments pendents que té amb la plantilla i d’aquesta manera desencallar la renovació del tècnic il·licità. Com bé va comentar Josele González, director esportiu del club, fa a penes dues setmanes, la renovació de Parres estava feta al 98%.

Quant a la plantilla, tant Primi com Dani Vega tenen moltes opcions de continuar jugant en El Collao, ja que tots dos estan disposats a arribar a un acord. Toni Abad és el que ho té més complicat, després de rebutjar l’oferta que tenia damunt de la taula.

De concretar-se aquestes dues renovacions, se sumarien als onze que tenen contracte per al pròxim curs.

Aquesta mateixa setmana, la RFEF ha fet oficial que oferirà 12 milions d’euros de bestretes de tresoreria als clubs de la Primera RFEF. Com bé especifiquen en el comunicat, aquests diners a compte, que prové del recentment creat Fons de Contingència, servirà, entre altres qüestions, per a donar prioritat al pagament íntegre dels salaris de tots els jugadors. D’aquests 12 milions, un màxim de 400.000 aniran destinats a cada club.

D’aquesta manera, el Deportivo podria saldar així el seu deute amb els futbolistes i començar a fer una planificació clara del que serà la pròxima temporada. Quan es resolga el tema dels pagaments, també començaran a eixir noms de fitxatges.

NOVA TEMPORADA
L’RFEF també ha donat a conéixer les dates significatives de la campanya 22/23. Mancant l’aprovació per part de la Comissió Delegada de l’Assemblea General de la RFEF, la lliga començarà el cap de setmana del 28 d’agost i finalitzarà el 28 de maig de 2023.

Els play-off es jugaran durant el mes de juny. El 4 d’eixe mes es jugarà l’anada de les semifinals; la volta, el 11. L’anada de la final es disputarà el 18 de juny i la volta el 25 de juny.

Send this to a friend