Pau Bernabeu pren possessió com a director de la Politècnica

Bernabeu ha reconegut la intenció de "recuperar part de l'edifici de Viaducte i que no perda la vinculació amb la universitat"

Pablo Andrés Bernabeu Soler és el nou director de l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi
Moment de la presa de possessió

El Saló de Graus ‘Roberto García Payá’ del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha acollit el Solemne Acte de Presa de possessió de director de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi (EPSA).

L’esdeveniment ha començat amb les paraules de Sr. Juan Ignacio Torregrosa López, qui  ha donat l’enhorabona al nou equip directiu i ha donat “el seu suport i lleialtat” per a fer que “el campus i la universitat progressen”.

A continuació, el Sr. Secretari General de la UPV, Sr. Josep Antoni Claver Campillo, ha procedit a la lectura de l’acta amb la finalitat de donar fe del Solemne Acte de Presa de possessió i, en aqueix moment, Sr. Pablo Andrés Bernabeu Soler ha pres possessió del càrrec: “Promet complir fidelment les obligacions del meu càrrec, guardar i fer guardar la Constitució, l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana i els Estatuts de la Universitat Politècnica de València”.

En el cerimonial han participat el Sr. Secretari General de la UPV, Sr. Josep Antoni Claver Campillo; el Sr. Rector Magnífic de la UPV, Sr. Francisco José Mora Mas; el Sr. Director electe de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi, Sr. Pablo Andrés Bernabeu Soler –Pau Bernabeu–; i el Sr. Director sortint de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi, Sr. Juan Ignacio Torregrosa López. Ha assistit també part de la comunitat universitària de la UPV, familiars, l’alcalde d’Alcoi, Sr. Antonio Francés Pérez; i el regidor d’Ocupació, Empresa i Educació de l’Ajuntament d’Alcoi, Sr. Alberto Belda Ripoll.

Send this to a friend