Pàdel i solidaritat s’uneixen una altra vegada

Obertes les inscripcions per al torneig Generali Club Platinum

El torneig se celebrarà en les instal·lacions d’Altamira Pàdel&Fitness.

Pàdel i solidaritat tornen a unir-se per una bona causa, en aquesta ocasió amb la implicació de la firma Generali Club Platinum, patrocinant un torneig solidari que torne a reunir la família padelística de la zona, precisament en un moment complicat tant per a la pràctica esportiva com per a la recaptació de fons amb finalitats benèfics.

D’eixa necessitat d’atendre els que més ho precisen, naix el Torneig de Pàdel Generali Club Platinum a benefici de Solc, l’Associació per al Suport i Tractament del Càncer a Alcoi, que porta més de vint anys oferint el seu suport tant a malalts com familiars.

“Ara mateix”, explica Miguel Ángel Lloréns, gerent de Generali Club Platinum, “el Covid-19 és el principal motiu de preocupació de la societat, però no podem oblidar-nos d’aquells problemes socials que segueixen ací, hi haja o no pandèmia. Més que mai és necessari ajudar i ser ací al costat de malalts i familiars”.

A més de patrocinar el seu famós calendari benèfic, recolzarà un torneig de pàdel que se celebrarà entre els dies 22 i 26 d’aquest mes en les instal·lació d’Altamira Pàdel&Fitness. Els interessats tenen de termini fins el pròxim dia 18 a través de la web www.generaliclubplatinum.es, en l’oficina de Generali en la Avinguda Joan Gil Albert 69 o en les pròpies instal·lacions d’Altamira.

Donada la situació actual derivada pel coronavirus, en comptes de disputar-se el torneig en un parell de dies, com era habitual, s’ha cregut convenient espaiar la seua celebració, dedicant-se el dimarts, dimecres i dijous per a la fase de classificació, mentre que la fase final es disputaria entre el divendres i el dissabte. Els partits es decidiran a dos sets o una hora amb punt d’or i en cas d’empat hi hauria supertie break a deu punts. S’espera reunir 150 jugadors amb tres categories masculines –or, plata i bronze– i dues femenines.

Send this to a friend