Panadería Sofía i Ferretería Alacantina, premis Facpyme-Comerç

Els premis es van entregar dissabte a Benidorm, en la I Gal·la del Comerç de la província d'Alacant

Panadería Sofía y Ferretería Alicantina, premios Facpyme-Comercio
Panadería Sofía recibe su premio

Ferretería Alacantina, de Cocentaina, i Panadería  Sofía, d’Alcoi figuren entre els guardonats en els I Premis Facpyme-Comerç en Moviment, en reconeixement al seu esforç, trajectòria empresarial i dinamisme. Un total de 10 comerços han sigut distingits en aquesta primera edició, de les 50 candidatures presentades per les diferents associacions integrades en Facpyme. Els premis es van entregar dissabte a Benidorm, en la I Gal·la del Comerç de la província d’Alacant.

El president de Facpyme, Carlos Baño, ha destacat que “reivindiquem una vegada més el caràcter essencial del comerç de proximitat i la seua fortalesa com a motor que fa avançar a nivell social i econòmic la província d’Alacant, i al conjunt del territori autonòmic i nacional”.

Panadería Sofía y Ferretería Alicantina, premios Facpyme-Comercio
Premi a Ferretería Alicantina de Cocentaina

A l’acte ha assistit una nodrida representació institucional, empresarial, dels principals sectors productius i del moviment associatiu, encapçalada pel president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, que ha estat acompanyat, entre altres, per la directora general de Comerç, Rosa Ana Seguí; l’alcalde de Benidorm, Toni Pérez; el president de la CEV, Salvador Navarro; el president de Confecomerç i de la Confederació Espanyola de Comerç (CEC), Rafael Torres; el president de Hosbec, Toni Mayor; els presidents de la Cambra d’Alacant, Juan Riera, i Alcoi, Pau de Gràcia; la presidenta de AVECAL, Marián Cano; el president de UEPAL, Juan José Sellés; a més d’alcaldes, regidors, diputats, els responsables de les 40 associacions integrades en Facpyme i representants del teixit empresarial i associatiu.

 

 

 

Send this to a friend