Parras: “Se’ns ha de veure la sang en els ulls des del calfament”

El tècnic de l'Alcoyano ha llançat un discurs molt emotiu en la vespra de rebre el diumenge a la SD Logroñés

Parras: “Espere a un rival molt motivat que vindrà a posar-ho difícil”
Vicente Parras, entrenador de l’Alcoyano.

Vicente Parras, que moltes vegades es distingeix per llançar missatge emotius més enllà de les qüestions tècnic i tàctiques, no ha desaprofitat l’oportunitat d’anar més enllà en el seu discurs previ i apel·lar a l’estat d’ànim perquè el diumenge (12 hores) es quede la victòria en el Collao enfront de la SD *Logroñés, alguna cosa que no succeeix a casa des del passat 26 de novembre.

“Hem de donar-li als nostres aficionats el que ens estan demanant al llarg de la setmana i per a això no hem d’especular ni tindre dubtes. Si n’hi ha l’única cosa que hem de fer és córrer i barallar. Arriba un moment decisiu de la competició i l’afició ha respost, ara hem d’aconseguir que aquesta bola siga favorable per a nosaltres”, ha indicat el tècnic.

Sobre aquestos quatre mesos que l’Alcoyano porta sense guanyar en el Collao, Parras ha assegurat que “hem de jugar més enllà de les estadístiques, a més com diu el tòpic estan per a trencar-les i és el que hem de fer el diumenge. En el calfament se’ns ha de veure la sang en els ulls, anar com a avions i després en el partit tractar de rebentar els GPS, no podem especular ni un sol metre”, va destacar.
El tècnic també ha parlat de la necessitat “de ser intensos però no agressius, anar forts a les disputes però sabent mesurar, no podem carregar-nos de manera absurda de targetes. Ells vindrà a tractar de frenar el nostre ritme, que es jugue lent i nosaltres hem de tractar de jugar al que ens interessa, sempre controlant el que succeeix en el partit, de no aconseguir-lo patirem”.

Send this to a friend