Partida de mig milió per a un Pla d’Ocupació

Es pretén fomentar l'ocupació i donar oportunitats laborals a aquells que més ho necessiten

Partida de mig milió per a un Pla d'Ocupació
L’objectiu és millorar les taxes d’ocupació a Alcoi

El pressupost municipal de l’Ajuntament d’Alcoi contempla una nova partida dotada de 500.000 euros per a la creació d’un Pla d’Ocupació Municipal, mitjançant el qual es pretén fomentar l’ocupació i donar oportunitats laborals a aquells que més ho necessiten.

Així mateix, la intenció és dur a terme diverses iniciatives dins d’aquest Pla a través de la regidoria d’Ocupació, Formació, Empresa i Indústria durant 2021, amb el doble objectiu de cobrir necessitats puntuals de personal per a serveis determinats i donar oportunitats laborals a col·lectius vulnerables.

Indicar que actualment ja hi ha dos programes d’ocupació en marxa, que s’estan desenvolupant gràcies a les subvencions de la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

El regidor d’Ocupació, Alberto Belda, avança que “continuarem presentant-nos a aquestes convocatòries durant 2021 i complementant els plans d’ocupació propis, amb l’objectiu de millorar les taxes d’ocupació a Alcoi i oferir a les empreses els perfils professionals que demanden”.

Send this to a friend