Pastor denuncia que Climent “ven fum” amb l’impuls industrial d’Alcoi

El diputat alcoià critica que el conseller i l'alcalde “es facen la foto com a impulsors de projectes per a Alcoi després d'acabar amb Alcoinnova”

Denuncia que Climent “ven fum”
Fernando Pastor.

El diputat alcoià del PPCV en Les Corts Fernando Pastor, ha criticat que el conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, “venga com a prioritari per a Alcoi un model de conveni que ve des de 2018 i que ja han signat fins a una quinzena de municipis de la Comunitat Valenciana”.

“L’interés que demostra el Consell de Puig per Alcoi és arribar amb projectes reciclats que venen com un gran impuls per a les empreses. La realitat és que no es pot traslladar la idea de què es tracta d’inversions prioritàries quan estem davant un conveni poc nou i singular per a Alcoi, ja que es tracta d’un model que ve de 2018. Una vegada més el Consell de Puig ven fum”, ha explicat el diputat.

Pastor ha assenyalat que la signatura entre Climent i l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, “és poc creïble, ja que són les mateixes persones que no han creat ni un metre quadrat de sòl industrial”.

El diputat autonòmic ha assenyalat que Generalitat i Ajuntament “tenen molt poca credibilitat per a presentar propostes de futur per a la ciutat després d’acabar amb l’únic projecte tangible i de futur dels últims anys, Alcoinnova, que representava una inversió privada de 80 milions d’euros i 2.000 ocupacions directes i indirectes”.

“Les paraules del conseller i de l’alcalde xoquen amb la realitat del dia a dia. Climent i Francés són els mateixos que porten anys sense arreglar l’accés als polígons industrials de Sembenet i Santiago Payá. Si no demostren interés en una cosa tan senzilla no poden presentar-se com salvadors de res”, ha conclòs.

Send this to a friend