Pastor denuncia que el Botànic pretén modificar la Llei d’incompatibilitat d’alts càrrecs “per a solucionar problemes interns”

“El Botànic es modifica a si mateix per a beneficiar a alts càrrecs que segons sembla pesen molt en el PSPV, Compromís i Podem”

Pastor denuncia que el Botànic pretén modificar la Llei
Fernando Pastor, diputat autonómic del PP. ARXIU

El portaveu de Transparència del Grup Popular en Les Corts, l’alcoià Fernando Pastor, ha retret a la consellera de Transparència, Rosa Pérez, que intente modificar la Llei d’Incompatibilitats i conflicte d’interessos “per a solucionar problemes interns d’alts càrrecs del Botànic”. El diputat ha criticat, a més, que aquesta modificació “es faça en un moment tan delicat i inoportú com és el de la gestió de la pandèmia del Covid-19”. 

Pastor ha assenyalat que “no és moment per a caminar amb aquesta mena d’arranjaments interns dels partits utilitzant una cosa tan seriosa. Una vegada més, la consellera que hauria de donar exemple de transparència i bon govern és qui es posa a liderar un assumpte poc ètic i totalment inoportú en aquests moments, ja que els alts càrrecs haurien d’estar dedicats en cos i ànima a la lluita contra el Covid”

En aquest sentit, el portaveu popular ha denunciat el “mal exemple que alguns representants polítics donen als ciutadans amb iniciatives com aquesta, que serveixen més per a mirar-se el melic que per a solucionar els problemes dels ciutadans”.

Segons el diputat popular, “al veí d’un poble li resulta insòlit que el seu regidor o el seu alcalde estiga tota la setmana a València gestionant una direcció general o una secretaria autonòmica de la Generalitat, encara que tampoc entendria que fóra al poble perquè això implicaria la desatenció de la competència autonòmica”.

  “Modificar aquesta Llei, que a més va aprovar el propi Botànic, reflecteix la política absurda d’aquest Consell, que es modifica a si mateix per a beneficiar a uns quants alts càrrecs del Consell que segons sembla pesen molt en el si de PSPV, Compromís i Podem”, ha assenyalat el diputat.

Send this to a friend