Patín Alcodiam: Tretze noms per al record

Dotze jugadors i el seu tècnic han fet possible un històric doblet inèdit en l'esport local

Tretze noms per al record
L’alcalde i representants de la corporació municipal, al costat de l’equip a l’Ajuntament. AJUNTAMENT D’ALCOI

Si calguera posar nom i cognoms a la gesta del Patín Alcodiam caldria fer parada en els dotze components de la plantilla blaugrana i el seu tècnic que han fet possible aquest històric doblet sense precedents en l’esport de la nostra ciutat. Al comandament de totes les operacions, Lorenzo Pastor, l’entrenador novell al qual se li va assignar la difícil tasca de retornar a la màxima categoria de l’hoquei estatal amb l’únic aval de ser entrenador de pedrera i sense cap experiència en categories nacionals.

L’aturada per la pandèmia va deixar la seua obra a mig fer, però en el segon intent va aconseguir un ascens signa d’autor. Com a guàrdia pretoriana, un esquadró de dotze fidels escuders comandats per Ferran Formatjé, el golejador –37 en OK Plata i 3 en la Copa de la Princesa– i també la seua prolongació en la pista, el jugador per a definir l’estil de l’equip. Com a guardià de la porteria, un imperial Guiri, espectacular en la final del diumenge amb una mà miraculosa mancant tres segons evitant els penals.

Molt ben acompanyats per Pere Cañellas, la vella rabosa bregada en mil i una batalla; l’oportunisme de Gonzalo Pérez –31 gols en OK Lliga i 3 en la Copa de la Princesa, amb doblet en la final–, i la intensitat i el desplegament físic de l’argentí Agustín Domínguez, que ha signat un excel·lent final de curs. En un tercer escaló apareixen Aleix Pastor, de més a menys condicionat per les lesions; Marc Grau, en constant creixement i tota una garantia en la roda de canvis, i Carlos Cantó, a qui les lesions li van tindre molt de temps en el dic sec encara que destil·lant pinzellades de jugador amb molt de futur.

Recepció a l’Ajuntament

El saló de plens de l’Ajuntament d’Alcoi va acollir en la vesprada del divendres la recepció de l’equip campió. L’alcalde Toni Francés, el regidor d’Esports en funcions, Miguel Juan Reig, i membres de la corporació municipal, van felicitar l’equip per la gran temporada realitzada. Una foto de família en l’escalinata de l’edifici consistorial va posar el fermall d’or a aquest senzill homenatge que l’Ajuntament va voler brindar al club.

> El periòdic El Nostre Ciutat publica, en la seua edició en paper del dissabte 22 de maig, unes pàgines especials dedicades als campions de la Copa Princesa, i regala als lectors un póster de la celebració amb motiu del doblet.

Send this to a friend