Penàguila reivindica la seua labor social i el seu atractiu turístic

El CIM o el Jardí de Santos són dos llocs claus de la localitat

Penàguila reivindica la seua labor social i el seu atractiu turístic
Vista del Jardí de Santos.

Penàguila continua mostrant tot l’atractiu turístic i social que posseeix. A més de les festes, l’alcalde de Penàguila, Salvador Català, anima a conéixer el seu poble amb altres elements clau d’aquest com són el CIM o el Jardí de Santos.

El Centre Integral de Majors és un espai dedicat enterament a millorar la vida dels majors del poble i els seus voltants, amb gran participació individual i de la família. Al centre acudeixen fisioterapeutes, podòlegs, psicòlegs i perruquers de manera gratuïta. “És un lloc que agrada i ajuda molt. Se’ns queda xicotet i tenim intenció d’ampliar-ho”, comenta Català. El centre està subvencionat per la Generalitat i per a accedir a aquest lloc s’ha de ser usuari complint una sèrie de requisits previs.

D’altra banda, Català recorda l’existència d’un lloc privilegiat de la localitat: Jardí de Santos. Es tracta d’un jardí històric de meitat del segle XIX, que va ser construït pel terratinent Joaquim Rico Soler. El jardí és visitable i està obert els dissabtes, els diumenges i els dies festius tant als matins de 11h a 14h com a les vesprades de 17h a 20h.

Send this to a friend