Pepe López guanya a La Nucia i fa un pas avant per a aconseguir el títol de campió

L'alcoià Nicolás Cabanes aconsegueix la tercera posició en la Copa Clio Trophy després d'una espectacular remuntada.

Pepe López y

Pepe López i Borja Rozada (Hyundai i20N) s’han proclamat guanyadors del 28 Ral·li La Nucia Mediterrani Trofeu Costa Blanca, després de marcar el millor temps en cinc dels nou trams disputats i ocupar el lideratge de principi a fi del rallye. Es va mantindre l’emoció i incertesa durant molt de temps, fins que en el penúltim tram es van desencadenar una sèrie d’incidències que van definir les tres primeres posicions. Els campions d’Europa Efrén Llarena/Sara Fernández (Skoda Fabia Rally2) han sigut segons, a 53,1 segons. Alberto Monarri/Ángel Luis Vela (Skoda Fabia R5) han aconseguit finalment el podi com a tercers, a 1.50,3. Alejandro Cachón (Citroën C3 Rally2), que va estar en posició de podi quasi fins al final, va veure frustrades totes les seues opcions en un ‘recte’ en la penúltima especial, després d’haver sigut un dels pilots destacats de la prova organitzada per l’Automòbil Club AIA.
Si la consecució del títol de Supercampeón d’Espanya de ral·lis queda pendent per a la següent i definitiva cita del campionat, el rallye d’Adeje, el que ha quedat decidit és el de la Beca Júnior RTS, que s’han adjudicat a La Nucia Roberto Blanch i Mauro Barreiro (Peugeot 208 Rally4)

D’altra banda, el guanyador en la Renault Clio Trophy Spain ha sigut Miguel García, seguit de José Javier Pérez. Però el gran protagonista d’aquesta Copa de promoció ha sigut l’alcoià Nicolás Cabanes que després de punxar una roda en el primer tram del divendres, va protagonitzar una espectacular remuntada marcant l’escratx en quatre especials, per a acabar tercer entre els Clio. De no haver patit el citat contratemps en el tram inicial de la carrera, el seu triomf hauria sigut incontestable. En la general ha ocupa la catorzena posició de la general.

També ha sigut destacada l’actuació de Gonzalo Cabanes, que amb el Suzuki Swift Sport, ha finalitzat 18é de la general del Supercampionat

La copa Dacia Sandero, el guanyador ha sigut Ángel Rodríguez, seguit d’Adrián Lecha i Biel Gavilán. Quant a 2RM, el primer classificat ha sigut Jorge Cagiao (Clio Rally4).