Persecució policial a Ibi

En el forcejament un dels Agents de Policia va resultar ferit

Avinguda de la Província (Ibi)

Durant la vesprada del passat dissabte, els Agents de Policia d’Ibi van observar un turisme circular a alta velocitat per l’avinguda de la Província. Després d’intentar donar l’alt al vehicle amb senyals acústics i lluminosos, el conductor va incrementar la velocitat del seu turisme.

Després d’una intensa persecució, finalment els Agents aconsegueixen interceptar al turisme infractor, creuant el vehicle patrulla i d’aquesta manera obstaculitzar i impedir la seua circulació. En detenir el vehicle, el conductor va esclatar en un acte d’ira, baixant-se del vehicle de manera agressiva, amenaçant i insultant als policies, i abalançant-se sobre ells amb la clara intenció d’agredir-los.

En el forcejament un dels Agents de Policia va resultar ferit, per la qual cosa va haver de ser traslladat fins a l’Hospital Públic Verge dels Lliris d’Alcoi. El baró de 30 anys va ser detingut i lloc a disposició judicial. 

FUGIDA I PERSECUCIÓ EN IBI

Els Agents de la Policia Local d’Ibi van observar el passat dia 25 de juliol un turisme que circulava a alta velocitat per la zona d’oci de la localitat.

Els agents van voler interceptar al vehicle amb senyals acústics i lluminosos, però el conductor va augmentar la velocitat emprenent una fugida, desobeint els senyals de trànsit i envaint el sentit contrari de circulació.

El resultat va ser una col·lisió amb un repartidor de pizza que circulava per la zona. El conductor va ser detingut al costat del seu domicili. L’home tenia dos punts del seu permís de conduir i diversos antecedents policials per conductes delictives.

Send this to a friend