Petició per a estudiar italià en l’EOI d’Alcoi

S'està duent a terme una enquesta per a conéixer els interessos de la població sobre la proposta

Arranca la matrícula de l'Escola Oficial d'Idiomes
Vista exterior de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alcoi. | ARXIU

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) ha presentat una enquesta per a conéixer l’interés dels ciutadans de les comarques sobre estudiar italià a la ciutat.

L’acció vol promoure i aconseguir que aquest idioma siga impartit a Alcoi, pel fet que nombroses entitats d’importància donen suport a la petició. Llavors, trobem a l’Ajuntament d’Alcoi, al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, a la Federació d’empreses de l’Alcoià i El Comtat (FEDAC), la Xarxa FP i el sector turístic.

En el passat ple municipal del mes de gener, ja es va aprovar per unanimitat sol·licitar un augment de recursos econòmics per a incorporar l’italià en l’EOI. D’aquesta manera, queda clar l’interés no sols dels ciutadans, sinó també dels grups socioeconòmics d’Alcoi per aquesta proposta.

Amb aquest formulari l’EOI vol conéixer l’opinió de la població per a estudiar italià, on a més podran triar l’horari que més s’adapte a les seues necessitats i on podran preguntar qualsevol tipus de dubte sobre l’idioma en qüestió.

Send this to a friend