‘Play’ i ‘Elektra 25’ com a prèvia a l’inici oficial de la Mostra

Els dos espectacles són en el Teatre Calderón

‘Play’ i ‘Elektra 25’ com a prèvia a l'inici oficial de la Mostra
Imatge de l’espectacle ‘Play’ | PEDRO ARNAY/WEB ARACALADANZA

Les sessions escèniques de la Mostra de Teatre d’Alcoi arrancaran amb una gran prèvia hui dissabte, amb la representació de ‘Play’, un muntatge de dansa per a públic infantil que ha triomfat per tot el país i que va obtindre tres premis MAX en 2020. La posarà en escena la companyia madrilenya Aracaladanza. És a les 18’30 hores quan té lloc aquest espectacle.

Dins d’una setmana, el dissabte 22, també en el Calderón a les 20 hores, els andalusos Talaia presenten ‘Elektra 25’. Es tracta d’una companyia molt veterana i especialitzada a posar en escena clàssics. L’espectacle en qüestió és una revisió del clàssic grec ‘Elektra’ (una de les tragèdies de Sòfocles) que ja van representar fa 25 anys amb gran èxit a tot el món. De fet, la trilogia d’espectacles ‘Elektra’, ‘Medea’ i ‘Ariadna’ ha visitat 20 països girant per 250 ciutats diferents.

Amb aquest avanç, es posa en marxa la XXX edició de la Mostra, que està organitzada per l’Ajuntament d’Alcoi i l’Institut Valencià de Cultura, i que compta amb diverses institucions col·laboradores.

Les dates previstes per a la Mostra de Teatre són del 24 al 28 de maig. Com no podia ser d’una altra forma, la programació està adaptada a l’actual situació –que va obligar l’any passat a ajornar la celebració d’aquest esdeveniment–, sent una aposta clara per la cultura en un any molt complicat per a la cultura, un sector molt afectat per la pandèmia de la Covid-19.

En total, són 18 companyies les que participen en aquesta edició, de les quals onze són valencianes.

Send this to a friend