Podem Alcoi comença a desgranar la seua candidatura

Incorpora diversos perfils vinculats a destacades entitats i sectors

Podem Alcoi comença a desgranar la seua candidatura
Carlos Gran, Andrea Martínez i J. Gabriel Giner.

Després de la ruptura de les negociacions de Podem i Guanyar i prendre camins separats per a concórrer a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, la formació habitada és qui ha pres la davantera a l’hora de presentar la seua candidatura electoral anunciant la setmana passada tres de les incorporacions a la llista encapçalada per Trini Rubio. Es tracta de tres perfils vinculats directament a destacades entitats i sectors alcoians que ve a “reforçar la candidatura amb experiència i professionalitat”.

D’una banda, compten amb la incorporació de Carlos Gran, que és escriptor, artista plàstic i il·lustrador, conegut per realitzar, entre altres, el cartell de la Romeria a la Font Roja en 2022. Ha sigut secretari de l’Asociación Belenista de Santa Rosa i actualment és president de la Comissió de Lletres i Literatura del Consell de Cultura d’Alcoi. En el marc de la candidatura de Podem Alcoi, encapçala l’àrea programàtica de cultura, amb propostes com la creació d’una oficina de gestió cultural i l’aposta decidida per totes les disciplines culturals alcoianes.

Per part seua, Andrea Martínez és tècnica superior en Animació Sociocultural i titulada amb el grau en Magisteri d’Educació Primària, i ha estat involucrada, des de molt jove, com a voluntària en diferents entitats relacionades amb la infància. Des de l’àrea que coordina dins del projecte de Podem Alcoi, educació i infància, destaquen les propostes encaminades a ampliar l’educació pública i l’adaptació de l’oferta formativa a les necessitats actuals de la ciutat i el seu desenvolupament.

Finalment, J. Gabriel Giner és tècnic en Integració Social i voluntari en diferents col·lectius, a més de participar de manera activa en la lluita per la salut mental i l’analfabetisme digital, oferint formacions a estudiants, famílies i població de diferents generacions. Des de l’àrea de benestar social, basa les seues propostes en la coordinació entre administració, entitats i població, així com la investigació d’alternatives que incloguen a totes les persones en el dia a dia de la ciutat.

La candidata a l’alcaldia afirma que amb Carlos Gran, Andrea Martínez i Gabi Giner, “engrandim l’equip i donem més musculatura política a la candidatura amb diferents perfils que posaran els seus coneixements i bagatge al servei d’Alcoi”. Al mateix temps, Trini Rubio remarca que “tenim una candidatura jove i amb experiència en la institució, formada en diferents àmbits, per a portar avant una proposta de ciutat il·lusionant que millore el dia a dia de la gent”.

Amb tot, indicar que paral·lelament a la configuració de la llista, la formació habitada està duent a terme diferents jornades programàtiques en les quals els assistents poden participar en la millora de cadascuna de les àrees proposades, seguint així una estratègia de “proximitat i escolta de la ciutadania”.

ANUNCIS D’AQUESTA SETMANA
D’altra banda, i a través de les seues xarxes socials, aquesta setmana Podem ha donat a conéixer a nous membres de la candidatura, com és el cas de Raúl Rossage, sobre qui detallen que “és un treballador d’una gran superfície, amb quasi trenta anys d’experiència, abans va treballar a la Casa de la Cultura, muntant exposicions i obres de teatre“. Així mateix, és l’actual president de l’associació veïnal de Sant Pancraç.

Una altra incorporació és la de Cintia Atienzar, “una dona emprenedora, després d’estudiar perruqueria a Alacant, va obrir la seua amb només vint anys a Alcoi, portant altres vint, d’autònoma“. Atienzar “és vegana, amant dels animals, defensora dels drets LGTBI i de la compra en el xicotet comerç i de proximitat, per a fomentar la indústria alcoiana”.

Send this to a friend