Podem conforma el seu nou Consell Municipal

De cara ja a les pròximes eleccions municipals de 2023

Podem conforma el seu Consell Municipal
Assistents a l’assemblea de Podem, dissabte passat.

Podem Alcoi va celebrar una assemblea dissabte passat per a conformar la seua Consell Municipal, l’òrgan de coordinació i direcció local de la formació habitada, que suma cinc noves incorporacions i reorganitza responsabilitats, de cara ja a les pròximes eleccions municipals, en 2023.

Cristian Santiago passa a ser responsable d’anàlisi política, deixant a Aarón Ferrándiz l’àrea de formació i extensió, incorporant en comunicació a Jorge Gabriel Giner. Continuen David Botí en organització, Raquel Serrano en feminisme i Trini Rubio en finances. I amplien amb les àrees de cultura i joventut a càrrec d’Andreu Bernabeu; municipalisme, responsabilitat de Maria José Ramírez; benestar animal amb Pilar Sánchez; i relacions institucionals de la mà de Naiara Davó.

La coordinadora local, Trini Rubio, explica que “hem decidit ampliar el nostre consell de direcció local amb l’objectiu de continuar sent una eina útil per a la gent, sumant veus que ens ajuden a construir projecte de ciutat”. I afig: “en Podem tenim clar que la suma dins de l’espai progressista és el camí per a millorar i engrandir la nostra ciutat”.

Send this to a friend