Podem reclama més informació sobre els canvis i talls de trànsit

Demana al govern ampliar les vies de comunicació, sobretot "a peu de carrer"

Busquen localització per a crear una àrea d'autocaravanes
Podem, el portaveu del qual és Cristian Santiago, va preguntar per aquest assumpte en el passat Ple.

Podem ha tornat a reclamar més informació al govern local sobre els canvis i talls de trànsit que hi haja a la ciutat, i també sobre els canvis de ruta i horaris d’autobús, posant l’accent principalment en les comunicacions “a peu de carrer” amb l’objectiu de “evitar la bretxa digital, situacions de desinformació i molèsties a la ciutadania”. 

La formació ‘morada’ recorda que en el ple d’octubre de l’any passat, des de Podem es va demanar a l’Ajuntament d’Alcoi que intensificara i millorara aquestes comunicacions. Assenyalen que “encara que s’han aplicat mesures per a millorar en aquest sentit”, el portaveu de Podem, Cristian Santiago, insisteix a ampliar-les: “Agraïm l’acceptació i aplicació en part de la proposta presentada, encara que insistim en la necessitat d’ampliar les vies de comunicació utilitzades, sobretot a peu de carrer, per a garantir que la informació arribe a la ciutadania de la millor manera possible respecte als talls de trànsit, canvis en la circulació, prohibicions d’estacionaments, canvis que afecten el bus urbà, o restriccions d’accés a determinades zones, quan se celebren actes i esdeveniments a la ciutat”.

Des de Podem afirmen que “ens han arribat moltes queixes de persones que continuen patint el desconeixement dels canvis que es produeixen a la ciutat davant unes certes activitats i la falta d’alternatives, que afecten el seus desplaçaments per la ciutat, tant en vehicle privat com amb autobús, així com a l’accés en els seus domicilis. Per posar un exemple, el passat 5 de gener, durant l’adoració dels Reis Mags” comenta Cristian Santiago.

És per això que insisteixen de nou en aquest aspecte, i segons Santiago “esperem trobar en el govern municipal aquesta voluntat per a resoldre aquest problema que arrosseguem des de ja fa massa temps”.

Send this to a friend