Ponts d’Igualtat denuncia una agressió verbal homòfoba a Alcoi

Va ocórrer el passat cap de setmana en un local d'oci del Centre de la ciutat

Ponts d'Igualtat denuncia una agressió
Membres de Ponts d’Igualtat, a la seu de l’entitat. En el centre, el president Aitor Pla. ARXIU

El col·lectiu LGTBIQ+ Ponts d’Igualtat denuncia que el passat cap de setmana va haver-hi una agressió verbal de caràcter homòfob cap a una parella del col·lectiu. Els fets, segons expliquen, van ocórrer en un local d’oci del Centre de la ciutat.

Des de Ponts d´Igualtat han mostrat la seua “condemna, repulsa, ràbia i impotència enfront de l’increment d’aquesta mena de delictes a la ciutat”. El seu president, Aitor Pla, declara que “hui és un dia trist per a la ciutat d’Alcoi en veure com un nou cas de violència verbal s’ha produït a la ciutat, uns fets que ens preocupen donada la incidència dels últims mesos”.

Pla contínua afirmant que “hem oferit els recursos de la nostra entitat perquè les víctimes estiguen protegides i acompanyar-los en els moments que ells consideren oportuns”. Finalitza argumentant que “no hem de mirar arrere, hem de crear quantes mesures siguen necessàries, així com tornar a sol·licitar públicament la creació de la unitat contra els delictes d’odi”.

Recordar que recentment el regidor de Seguretat, Raül Llopis, va anunciar en un Ple municipal, que aquesta unitat serà incorporada pròximament a la Policía Local d’Alcoi, que rebrà formació específica en matèria de delictes d’odi.

Send this to a friend