“Posar-li el nom de Jorge Molina al nou camp? S’estudiarà”

"Posar-li el nom de Jorge Molina al nou camp? S'estudiarà"
El futbolista Jorge Molina.

Jorge Molina no sol prodigar-se molt en actes públics a la nostra ciutat. I la presentació del Campus que porta el seu nom és una de les escasses oportunitats. Unir la seua figura al nou camp de gespa artificial del Francisco Laporta és una opció que es ve remenant en diferents àmbits futbolístics com a reconeixement a la trajectòria d’una de les actuals estreles de la lliga espanyola.

Preguntada aquesta qüestió a Miguel Juan Reig, en un dels seus últims actes com a regidor d’esports després d’anunciar la seua jubilació, no va voler estendre’s molt en l’assumpte, limitant-se a comentar “hi ha uns protocols i s’estan estudiant diverses possibilitats”.

No va ser l’única qüestió que va eixir en el torn de preguntes de la presentació del seu Campus, també se li va demanar la seua opinió sobre la possibilitat d’acabar la seua carrera en l’Alcoyano juntament amb Juli, al que ell va contestar que la meua il·lusió és acabar la meua carrera en l’equip de la meua casa i si és amb Juli, molt millor, però cal ser realistes, els anys van passant i cada vegada està més difícil. Il·lusió sí que tinc, però dependrà de moltes circumstàncies”, va confessar.

Send this to a friend