PRB Audit Partners fa el salt a Alacant amb una picada d’ullet a Alcoi

Amb l'obertura d'una oficina a la Casa Carbonell

PRB Audit Partners fa el salt
Pepe i Pablo Reig, en les dependències de la seu de PRB Audit Partners a Alacant. XAVI TEROL

Pablo Reig ho tenia clar des del principi. Si PRB Audit Partners, fundada en 2015 a Alcoi, donava en algun moment el salt a Alacant havia de ser, segons les seues pròpies paraules, en un “lloc emblemàtic” i que tinguera “una picada d’ullet a Alcoi”. I només un complia els requisits: la famosa Casa Carbonell, situada a l’Esplanada d’Alacant i que va ser construïda en 1925 per l’arquitecte alacantí Juan Vidal Ramos després de rebre l’encàrrec de l’empresari tèxtil alcoià Enrique Carbonell.

Aquesta setmana PRB Audit Partners obri les seues noves instal·lacions en aquest emblemàtic edifici, “un espai de primer nivell per a treballadors i clients”. Tal com explica Reig suposa “una aposta decidida per un projecte de futur per a expandir-nos i per la demanda que ja tenim dels nostres clients d’Alacant i Elx, als quals els volem donar el mateix tracte personal que brindem als d’Alcoi”.

En les instal·lacions d’Alacant oferiran serveis d’auditoria, consultoria, transaccions (M&A), refinançaments i assistència a Consells d’Administració. A més, modernitzaran els seus serveis amb noves àrees de negoci com la implantació de models en Power BI en empreses.

55 Imatge de l’edifici Carbonell a Alacant. XAVI TEROL

RECONEGUTS PROFESSIONALS
Pablo Reig compta amb dèsset anys d’experiència, deu dels quals els va desenvolupar en PwC, ocupant els càrrecs de sènior manager i responsable d’auditoria en l’oficina d’Alacant. Actualment és membre, a més, de diversos Consells d’Administració. Aquesta aventura a Alacant l’emprén de la mà incansable del seu pare, l’auditor Pepe Reig, un professional molt reconegut en la zona que compta amb més de quaranta anys d’experiència i amb el qual va inaugurar a Alcoi en 2020 l’oficina Reig Assessors de Negocis.

Després de l’obertura de les seues noves oficines a Alacant, el seu equip estarà format per un total de setze professionals. A aquest nou projecte a la Casa Carbonell se suma Javier Macías, amb una dilatada experiència de quinze anys en el Banc Santander, on va ser director d’una oficina Smart i responsable Select i Recursos de la província d’Alacant. Ell s’incorporarà al departament de consultoria d’empreses i es dedicarà a les reestructuracions i consultoria financera. Al costat d’ell, Óscar Pérez, continuarà com a responsable de l’àrea de Consultoria. Aquest professional ha sigut soci de diversos despatxos especialitzats en consultoria financera i de control de gestió, a més de director d’Administració de Mútua Universal a Balears.

SALA DE JUNTES PER A CLIENTS
Pròximament inauguraran les seues noves instal·lacions perquè els clients les puguen conéixer. I pensant en ells, com a novetat, PRB Audit Partners els oferirà la sala de juntes de les seues oficines de la Casa Carbonell perquè puguen fer Consells d’Administració, reunions privades i amb clients. Tots ells podran gaudir de les vistes d’aquest emblemàtic lloc en el qual aquests alcoians obrin un nou capítol sense oblidar les seues arrels.

Send this to a friend