Premi d’art per a Hortensia Julia Molines, alumna del Campus

La mateixa autora conta que la seua obra consisteix en “un al·legat a la tercera edat”

Premi d'art per a Hortensia Julia Molines, alumna del Campus
La premiada, Hortensia Julia Molines, al costat de la seua obra

L’alumna de la Universitat Sènior del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV), Hortensia Julia Molines, ha resultat premiada en el primer Concurs Internacional d’Art de les Universitats Sènior. Es tracta del Premi de Plata ‘Best Sketch Awards’ en la categoria de dibuix.

La mateixa autora conta que la seua obra consisteix en “un al·legat a la tercera edat” i a l’ajuda rebuda pels nostres majors amb els fills. L’obra està plasmada amb llapis sobre paper de dibuix en tècnica en sec i la seua mesura és de 45×33 cm. Molines detalla que “m’he inspirat en l’avi dels meus fills, quan els acompanyava al parc, a fi que tinguérem més temps per a nosaltres, quan érem pares”. La premiada reivindica que “no li donem la importància que mereixen als nostres majors, que han tingut una vida molt dura, i quan poden viure-la amb plenitud, arriba la vellesa o el final sense poder aprofitar-la”, i considera que l’obra premiada és “un bonic tema per a demostrar-lo”.
En aquesta primera edició del concurs han participat artistes de la Xina, Líban, Islandia, el Brasil, Espanya, Itàlia, França o Austràlia, entre altres països.

Send this to a friend