Premi Nacional de la Indústria de la Moda per a Hilaturas Ferre

L'empresa de Banyeres ha recollit el guardó en un acte presidit per la reina Letizia

Tots els guardonats dels Premis Nacionals de la Indústria de la Moda.

La indústria de la moda ha sigut la protagonista d’uns premis presidits per la reina Letizia, acompanyada de la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, en el qual hi ha hagut representació de la comarca. L’empresa de Banyeres Hilaturas Ferre ha resultat guardonada en els Premis Nacionals de la Indústria de la Moda. Concretament, ha rebut el premi ‘A la Indústria de Capçalera’.

El CEO de Hilaturas Ferre, Alfredo Ferre, va ser l’encarregat de recollir el guardó aquest dijous després que es conegueren els premiats a principis d’aquest any 2020.
La resta de les empreses premiades en aquesta sisena edició han sigut: Bimba&Lola amb el Premi Honorífic ‘A la Gran Empresa’; Custo Dalmau amb el Premi Honorífic ‘Al Dissenyador de Moda’; i Pisamonas amb el Premi ‘A l’Emprenedoria innovadora’.

Hilaturas Ferre és una empresa que es dedica a la fabricació de filats opened per a indústria tèxtil i que és present en mercats internacionals amb una oferta innovadora i amb flexibilitat davant la demanda en fibres reciclades. Aquesta empresa es va fundar l’any 1947, però el seu origen es remunta anys arrere, a principis del segle CC, quan en 1914 es va fundar la primera empresa del grup: Fills d’Antonio Ferre, S.A.

Reyes Maroto va destacar en el lliurament de premis “l’exemplar resposta del sector de la moda en els moments més durs de la pandèmia. Gràcies al seu treball podem dir que el sector de la moda ha salvat moltes vides i hui en aquests premis es mereix tot el nostre reconeixement”.

La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, va parlar de la transformació dels tallers de confecció en cintures de fabricació de màscares i peces de protecció i va fer al·lusió al treball realitzat per Aitex, l’Institut Tecnològic, que s’ha encarregat de l’homologació de teixits.

Send this to a friend