Presentada la Pujada a ‘Les Revoltes d’Ibi’

Reponsables de la organización, durante la presentación del acto.

Aquest matí, en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Ibi, ha tingut lloc la presentació de la Pujada a “Les Revoltes d’Ibi” Trofeu Vila del Joguet 2022.

L’acte, ha estat presidit per l’Alcalde de la localitat, Rafael Serralta, qui ha destacat que és un luxe, tant per a la localitat com per a la comarca que puguen viure una prova d’aquestes característiques, i que aquesta prova, permet “posar en el mapa” a Ibi. Al municipi, en paraules del propi Alcalde “li encanta el motor” i es bolca la localitat amb aquesta prova, així com amb altres de motos que també se celebren en la localitat. També ha ressaltat la quantitat d’aficionats que s’amunteguen en les cunetes els dies de carrera. Finalment, ha volgut agrair a l’Automòbil Club d’Alacant el seu excel·lent treball ja que el seu treball, acaba repercutint a Ibi

Pedro Martínez, president de l’Automòbil Club d’Alacant, ha agraït el suport que brinda tant l’Ajuntament d’Ibi com la Diputació d’Alacant, així com el dels patrocinadors, grans i xicotets, ja que “tots sumen, i sense ells ni existiria la prova ni podríem créixer”

La RFEDA ha estat representada per Vicente Cabanes qui ha arrancat la seua intervenció destacant que, malgrat les seues poques edicions, ja és la més important del Campionat. Ha convidat a tots els agents que participen en aquesta, “a cuidar-la” perquè amb la implicació de tots, la prova podria ascendir a Campionat d’Europa. També ha volgut mostrar el seu agraïment a tots els patrocinadors ja que, ser la millor prova del Nacional els dos últims anys, només és possible gràcies a ells. Finalment, també ha tingut paraules per a Pepe Palau, Regidor d’Esports, per la gran faena que realitzen des de la seua regidoria pel motor.

Alejandro Morant, gran aficionat a l’automobilisme i com a representant de la Diputació Provincial d’Alacant, ha manifestat estar molt orgullós de la prova i de la Província, ja que han vist nàixer dues proves referents automobilístiques com són el Rallye de la Nucia (prova puntuable per al Súper Campionat d’Espanya de Rallyes) i la Pujada a “Els Revoltes d’Ibi” Trofeu Vila del Joguet 2022. La Diputació, secunda estàs proves perquè són garantia d’èxit i agraeix a tots els que fan possible l’èxit. Finalment, també ha esmentat el “color valencià” de la RFEDA que es tradueix en l’èxit de les proves esportives.

El Director de Prova Manolo Sánchez, ha tancat el torn d’intervenció comprometent-se a continuar millorant la prova i continuar innovant. La prova, compta amb un pressupost de 72.000 €, i la passada edició, la comarca va obtindre un retorn de dos milions. Com a novetat per a aquesta edició, s’instal·larà un camió amb graderies en el recorregut perquè els aficionats puguen gaudir de la carrera còmodament. També ha recordat l’èxit del concurs amb els xiquets de la revista oficial i Ninco, per la qual cosa es repeteix en aquesta edició, i és una manera d’acostar als més xicotets al món de l’automobilisme.

Abans d’acabar, va voler tindre un agraïment molt especial per a tot el personal de l’Automòbil Club d’Alacant, pel treball realitzat en aquests mesos per al bon èxit de la prova.

Rafael Serralta, per a tancar l’acte, ha tornat a recalcar l’orgull per a li gent d’Ibi de poder gaudir d’una prova d’aquestes característiques i, dirigint-se al Director de Prova, li ha informat que la localitat acollirà la prova sempre que l’organitzador vulga. Per a acabar, ha mostrat la seua tranquil·litat pel treball realitzat per l’equip, i desitjant que comence el cap de setmana per a poder gaudir d’aquest gran espectacle.

Send this to a friend