Presenten el projecte del futur mausoleu en memòria de Camilo Sesto

L'Ajuntament s'ha reunit recentment amb els representants de l'hereu i l'arquitecte del panteó

Presenten el projecte del futur mausoleu
Van aprofitar la visita per a anar al Cementeri a veure in situ la distribució de com quedarà el monument funerari.

Els representants legals de Camilo Miguel Blanes Ornelas, fill del mort Camilo Sesto, juntament amb l’arquitecte encarregat de la realització del Mausoleu, Miguel Botella Ruiz Castillo, s’han reunit recentment a la nostra ciutat amb l’alcalde, Toni Francés, el vicealcalde, Jordi Martínez, el regidor de Cultura, Raül Llopis i el personal tècnic de diferents departaments de l’Ajuntament, de cara a mostrar-los el projecte i fer-los partícips de la maqueta del futur mausoleu en memòria del cantant.

Van aprofitar l’ocasió per a anar al Cementeri Sant Antoni Abat a veure in situ com quedarà el monument funerari, les mesures i la distribució de l’espai. A més, l’hereu de Camilo Sesto, els seus representants i l’arquitecte, es van comprometre a fer les revisions oportunes del projecte amb el personal tècnic municipal per a començar al més prompte possible les obres. També es va pactar l’acord per a què tant la maqueta del mausoleu com tota la documentació d’aquest procés estiga situada en la part final del museu dedicat a Camilo Sesto.

Cal recordar que el finançament del disseny i construcció del panteó-mausoleu, així com el manteniment del monument mausoleu, serà a càrrec de l’hereu de Camilo Sesto, mentre que el manteniment de l’espai exterior serà assumit pel personal municipal del Cementeri. L’acord especifica que l’obra ha d’estar acabada abans de dos anys.

“Tenim un contacte fluid amb la família de Camilo Sesto, estem seguint els passos que marca el procediment per a poder començar l’obra al més prompte possible i complir així les últimes voluntats de Camilo. També volem mantindre una reunió amb el seu Club de Fans, que estan fent una gran labor, per a presentar-los el projecte del mausoleu», ha destacat el regidor de Cultura, Raül Llopis.

Send this to a friend