Presó provisional per al detingut per intentar matar presumptament a la seua parella a Alcoi

Ha sigut decretada per la titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 d'Alcoi

Presó provisional per al detingut per intentar matar presumptament a la seua parella a Alcoi
La Policía Local de Alcoy evitó que el hombre la lanzara

La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 d’Alcoi, amb competències en matèria de violència sobre la dona, ha decretat aquesta vesprada l’ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de l’home detingut en aquesta ciutat diumenge passat de matinada per intentar matar, presumptament, a la seua companya sentimental llançant-la pel balcó de l’habitatge familiar, segons la informació facilitada a aquest periòdic.

La causa està oberta inicialment, i sense perjudici d’ulterior qualificació, per delictes d’homicidi en grau de temptativa, maltractaments i amenaces. 

La jutge ha dictat també contra el presumpte agressor una ordre d’allunyament i prohibició de comunicació respecte de la víctima, per si en algun moment de la tramitació del procediment quedara en llibertat provisional.

Així mateix, com a mesures civils provisionals, ha acordat atribuir en exclusiva a la dona la guarda i custòdia i l’exercici de la pàtria potestat sobre els dos fills menors de la parella, igual que l’ús i gaudi de l’habitatge familiar.

L’acte estableix finalment que l’investigat haja de pagar a la seua companya una pensió d’aliments per al manteniment dels xiquets i que no puga gaudir de cap règim de visites amb ells.

La Policia Local d’Alcoi evita que l’home la llançara

D’altra banda, assenyalar que va ser la ràpida intervenció de la Policia local d’Alcoi la que va evitar que aquest home de 42 anys llançara a la seua esposa des del balcó de l’habitatge conjugal i en presència dels fills comuns, tots dos menors d’edat.

Els fets van ocórrer en la matinada del passat dia 1 d’octubre quan els agents es van personar en el lloc dels fets, alertats per una telefonada.

Una vegada en el domicili, els agents van aconseguir reduir a l’agressor, que va acabar sent detingut. A causa de la gravetat de les lesions que presentava, la dona va ser atesa d’urgència en el lloc dels fets pels serveis sanitaris i posteriorment traslladada a l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi, on roman ingressada en estat greu en la Unitat de Crítics.

Els fills de la parella van ser ràpidament atesos, quedant a càrrec de familiars. L’Ajuntament d’Alcoi agraeix la ràpida i efectiva actuació policial i condemna rotundament aquest acte de violència.

Send this to a friend