Procés participatiu per a millorar el servei d’autobús

Està a punt de finalitzar el contracte i es vol comptar amb la ciutadania per al nou servei

Procés participatiu per a millorar el servei d'autobús
Els usuaris aportaran suggeriments i necessitats per a incloure-les en el nou servei | Arxiu

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Mobilitat, ha posat en marxa un procés participatiu sobre l’autobús urbà. La setmana passada es van celebrar les primeres sessions de treball en l’Àgora, durant tres dies i en diferents grups per a respectar la normativa per la Covid. Durant les sessions s’informa sobre la situació actual del servei i es recullen els suggeriments dels participants.

Amb aquesta iniciativa es tracta de fer partícip a la ciutadania, ja que està a punt d’acabar el contracte vigent, i es vol conéixer la seua opinió sobre el servei, les seues propostes de millora, o necessitats per a incloure-les en el nou servei. “Es dona veu especialment als actuals usuaris que són els que millor poden indicar què els sembla el servei actual, per això s’ha convidat a participar en totes les associacions veïnals, treballadors del servei, centres educatius de tots els nivells, tots els consells municipals, grups polítics de la corporació, associacions de grups de diversitat funcional, Gent Gran i Aules de la Tercera Edat”, explica el regidor de Mobilitat, Jordi Martínez.

Durant aquestes jornades s’ha informat les persones que participen de diferents aspectes del servei actual com el cost del servei, freqüències, eines, mitjans disponibles, etcètera, posant l’accent en aspectes fonamentals per a la societat actual com són els objectius de desenvolupament sostenible dins de l’Agenda 2030, especialment pel que fa a medi ambient i mobilitat sostenible.

Per part seua, la regidora de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuán, destaca que “amb aquest procés volem, una vegada més que les persones de la ciutat participen en la presa de decisions i que facen arribar les propostes i millores que consideren. És necessari conéixer de primera mà què pensa la ciutadania per a poder complir amb un dels nostres objectius principals, que és tindre el millor servei possible amb el major rendiment i satisfacció”.

Send this to a friend