Proposaran en l’Assemblea el trasllat de la Trilogia a 2022

Per al mes d'octubre s'estan estudiant idees per a fer alguns actes

Proposaran en l'Assemblea el trasllat de la Trilogia a 2022
Imatge de les últimes festes de Moros i Cristians, celebrades al maig de 2019. | ARXIU

L’Associació de Sant Jordi (ASJ) ha convocat l’Assemblea de juny dijous que ve 10, a les 20’15 hores en la carpa del Museu Alcoià de la Festa (MAF).

Tal com es va conéixer fa algunes setmanes, i després que Sanitat donara llum verda a la realització de festejos a partir de setembre d’enguany, encara que amb restriccions, en aquesta cita s’abastarà la possible celebració dels Moros i Cristians en aquest 2021.

Segons ha pogut saber aquest periòdic, la proposta que arribarà a l’Assemblea serà la del trasllat de la Trilogia en si mateixa a l’any que ve. Aquest assumpte s’ha tractat durant aquests dies amb els representants del món de la Festa, igual que altres assumptes que apareixen en l’ordre del dia de l’Assemblea.

No obstant això, les trobades mantingudes han servit per a fer una ‘pluja d’idees’ sobre possibles actes a dur a terme el mes d’octubre vinculats amb la Festa i els Moros i Cristians.

S’afirma que hi ha molta voluntat per part de tots a l’hora de fer algun acte o esdeveniment, i s’afig que les idees plantejades s’estudiaran amb més deteniment després de l’Assemblea del dijous.

Des de l’ASJ s’elaborarà un dossier amb els actes que es plantegen, explicant-los al detall. Aquest dossier es presentarà a Sanitat, i serà aquesta administració la que haurà d’avalar la seua celebració, ja que de no comptar amb el vistiplau, l’acte o els actes que no el reben, no es duran a terme, segons la informació de la qual disposa aquest mitjà.

D’altra banda, les idees d’actes que han sorgit estaran supeditades a l’avanç de la vacunació i a les xifres de contagis de Covid-19.

ORDRE DEL DIA
En l’Assemblea també es tractarà la renovació de les llicències de ‘avancarga’, ja que una gran quantitat caduca en els primers mesos del pròxim any.

A més, es presentaran els comptes econòmics conjunts de les filaes i de l’Associació de Sant Jordi (ASJ), que prèviament han sigut revisades en reunions mantingudes aquesta setmana.

Cal recordar que en l’Assemblea de juny tenia gran rellevància conéixer als nous càrrecs, així com el nom del nou Sant Jordiet, temes que han passat a un segon pla en mantindre tots els càrrecs nomenats en 2019.

Send this to a friend