Proposen una zona d’autocaravanes a Alcoi

Podem opina que "és una oportunitat per a millorar els serveis de la nostra ciutat"

Proposen una zona d'autocaravanes a Alcoi
Espanya és el país europeu on més està creixent aquest tipus de turisme

Davant l’auge dels últims anys en el sector de les autocaravanes, Podem presentarà una proposta per a la creació d’una àrea d’autocaravanes a Alcoi.

Des de la formació habitada, assenyalen que “la creació d’una àrea pública d’autocaravanes és una oportunitat per a millorar els serveis que pot arribar a oferir la nostra ciutat vinculada al turisme alternatiu, sostenible i de qualitat”.

Cristian Santiago, portaveu de Podem, opina que “és una proposta que creem que pot ser positiva i que necessita del suport decidit de les administracions públiques a l’hora d’habilitar espais públics que ho facen possible”.

La formació ha oferit dades del repunt de persones que opten per aquesta manera de viatjar. Algunes de les xifres oferides és que des de 2014, les matriculacions d’autocaravanes noves han crescut un 445%. A més, apunten que Espanya és el país europeu on més està creixent aquest tipus de turisme i que mourà a quasi mig milió de turistes que gastaren en comerços més de 385 milions d’euros, segons xifres de l’Associació Espanyola de la Indústria i Comerç del Caravaning.

Send this to a friend