Proposta per a millorar l’accessibilitat en l’avinguda Hispanitat

Segons el PP els veïns es queixen que una parada d'autobús complica el pas dels vianants

Proposta per a millorar l'accessibilitat
El punt conflictiu en qüestió.

El Partit Popular ha presentat un prec en el pròxim ple municipal perquè l’Ajuntament d’Alcoi “done solució a un dels problemes del qual alerten els veïns de la Zona Nord: els problemes d’accessibilitat que provoca la marquesina de la parada de l’autobús de l’avinguda Hispanitat, 39, just abans de l’encreuament amb el carrer de Sabadell. La instal·lació deixa una vorera molt reduïda que complica el pas dels vianants en una zona, a més, molt transitada”, expliquen els populars.

En aquest sentit, plantegen que l’Ajuntament estudie l’ampliació de la vorera en la zona de la parada i així evitar que la marquesina de l’autobús continue provocant problemes d’accessibilitat en reduir l’espai de pas en la vorera.

El regidor del PP Kiko Cantó, assenyala que la parada de l’autobús urbà situada en l’avinguda de la Hispanitat número 39 és molt utilitzada pels usuaris, per la qual cosa destaca tant la seua necessitat com la seua ubicació. No obstant això, el disseny actual del carrer deixa un espai de vorera molt reduït en la part posterior de la marquesina. “Aquesta situació, de la qual alerten els veïns de la Zona Nord, genera un pas molt estret, la qual cosa resulta especialment problemàtic per a les persones en cadires de rodes o les que porten carros de bebé”, reitera Cantó.

Send this to a friend