Protagonisme comarcal en el Nacional d’hoquei

Quatre jugadors de l'Alcodiam i dos del HC Cocentaina

Protagonisme comarcal en el Nacional
Selecció Valenciana/ Foto: FPCV

La selecció d’hoquei de la Comunitat Valenciana, que comptava amb jugadors de l’Alcodiam i del HC Cocentaina, queda quarta en el CESA infantil. Del 16 al 19 de juny es va celebrar a Lloret de Mar el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques.

El combinat de la Comunitat de l’Esport comptava amb quatre jugadors de l’Alcodiam, Jorge Balmaseda, Jordi Castañer, Nicolás Domínguez i Arnau Gandia, i dos del HC Cocentaina, Dídac Sánchez i Lucas Gilabert.

El conjunt valencià, dirigit per dos coneguts com són Pere Cañellas i Ferran Formatjé, van afrontar set partits en quatre dies, amb molt bons resultats. Malgrat caure en el partit del tercer i quart lloc davant la selecció madrilenya, Cañellas valora d’aquesta manera positiva el resultat en el campionat: “Hem complit amb l’objectiu que ens havíem marcat de plantar-nos en semifinals i competir tots els partits. Érem molt realistes i sabíem que ser campions com l’any passat anava a estar molt complicat”.

Els valencians han fet un gran paper en el torneig. En la fase de grup van empatar a 3 davant la selecció d’Astúries i van comptar per victòries les seues trobades davant Euskadi, Navarra i Andorra. En semifinals van perdre davant Catalunya, que era la favorita i es va fer amb el títol després de véncer a Galícia per 4 a 1 en la final i en el tercer i quart lloc van caure derrotats davant Madrid.

“Continuarem treballant per l’hoquei valencià”
“Ha tornat a ser una gran experiència per a aquests jugadors en edat formativa, que ningú dubte que continuarem treballant per l’hoquei patines valencià, amb aquests resultats anem pel bon camí.”, comenta el seleccionador Pere Cañellas.

Send this to a friend