Pròximament arranquen les obres per a millorar l’accessibilitat del Poliesportiu de l’Alqueria

El municipi està en una constant aposta per les energies renovables

Pròximament arranquen les obres per a millorar l'accessibilitat del Poliesportiu de l'Alqueria
Enguany es van habilitar les noves pistes de pàdel en el Poliesportiu. | AJUNTAMENT ALQUERIA D’ASNAR

L’Alqueria d’Asnar no deixa d’estar en constant evolució i prova d’això són els diferents projectes que té en marxa l’Ajuntament en aquest inici de curs polític i que s’aniran materialitzant al llarg de les pròximes setmanes.

D’una banda, el consistori continua fent una gran aposta per les energies renovables per a proveir instal·lacions com la de la piscina municipal climatitzada, mentre que aquesta infraestructura està sent objecte ara d’una sèrie de treballs per a reparar la coberta després dels danys que va patir recentment, a causa de la pedra.

OBRES
En unes setmanes arrancaran també unes obres per a adequar el Poliesportiu i eliminar barreres arquitectòniques. “Aconseguirem que tota la zona estiga al mateix nivell i amb aquesta intervenció suprimirem les ja poques barreres que teníem. Són uns serveis que utilitzen diàriament gran quantitat de persones, tant de l’Alqueria com d’altres municipis de la comarca, i volem que estiguen en les millors condicions possibles”, afirmava l’esmentat alcalde, Jaume Pascual.

Un altre dels projectes que el primer edil vol fer realitat prompte és el nou col·legi i per a això espera que dins d’un mes estiga llesta la modificació puntual del Pla General de la localitat per a poder il·luminar aquesta important iniciativa “si aqueixos terminis es compleixen estaríem en condicions de licitar la redacció del projecte ràpidament i fins i tot de començar les obres abans de les pròximes Eleccions Municipals, ja que estem davant un projecte molt necessari i que suposa, a més, consolidar l’escola rural en la qual es formarà el futur de l’Alqueria”, va concloure Pascual.

CONTINUA ACTIVITAT
Tot això es completa amb una contínua activitat en espais del municipi com la Casa de Cultura ‘La Fabriqueta’, el Museu del Paper o el nou Ajuntament que es va estrenar anys arrere i que va suposar un salt de qualitat per a tots els departaments que formen l’administració local de l’Alqueria d’Asnar.

Send this to a friend