Publicat el calendari d’admissió i matrícula per al pròxim curs 2021-2022

Educació està treballant en l'actualització de ‘telematricula.es’

Publicat el calendari d'admissió i matrícula per al pròxim curs 2021-2022
La presentació de sol·licituds telemàtica serà del 25 de maig al 2 de juny en Primària | Arxiu

Des de la conselleria d’Educació s’ha publicat el calendari d’admissió i matriculació per al pròxim curs 2021-2022. En el cas d’Infantil i Primària la presentació de sol·licituds telemàtica serà del 25 de maig al 2 de juny i la matriculació de l’1 al 16 de juliol. La publicació de places vacants es realitzarà el 24 de maig.

Quant a l’admissió en ESO i Batxillerat, serà del 3 al 14 de juny i la matriculació del 26 al 29 de juliol. La publicació de places vacants es farà el 2 de juny.

A conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, l’any passat de va presentar com a novetat l’espai web telematricula.es per a realitzar el tràmit del procés d’admissió. Davant la bona resposta, aquesta web s’ha consolidat i s’ha establit com l’opció preferent per a dur a terme aquest tràmit.

En aquests moments, Educació està treballant en l’actualització de ‘telematricula.es’ i l’espai web estarà habilitat perquè estiga en funcionament en el calendari previst d’admissió que s’ha assenyalat, a més de comptar amb tota la informació necessària sobre aquest tema.

Send this to a friend