“Puig i Sánchez no inverteixen en la sanitat i educació pública ni en la indústria d’Alcoi”

El president del PPCV manté una trobada amb representants d'Aitex i de l'empresariat tèxtil

Puig i Sánchez no inverteixen en la sanitat
Mazón atén les explicacions del director de *Aitex, Vicente Blanes, durant la visita / PPCV

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha anunciat aquest dimarts que els instituts tecnològics tindrà un pla de finançament «d’almenys cinc anys perquè puguen desenvolupar de manera eficaç els seus projectes. No té sentit que el finançament siga d’any a any”. Així ho ha manifestat Mazón després de mantindre una reunió de treball amb representants d’Aitex i dels empresaris tèxtils, en una visita a les noves instal·lacions de l’Institut Tecnològic Tèxtil que es construeixen a Batoi, acompanyat del candidat popular a l’alcaldia d’Alcoi, Carlos Pastor.

El candidat a president de la Generalitat ha destacat «el gran esperit de superació de l’empresariat industrial d’Alcoi que ha sabut eludir tots els esculls i tanques amb molt d’empenyiment i iniciativa» i els ha qualificats com un sector “madur, competent, audaç i innovador”.

En aquest sentit, Mazón reivindica «un major suport de les diferents administracions públiques, tant de la Comunitat Valenciana com de l’Estat. Puig i Sánchez han donat l’esquena a Alcoi i als diferents sectors industrials per la seua falta d’implicació i de finançament en els diferents projectes”, denúncia.

“No pot ser que Puig i Sánchez continuen mantenint a Alcoi fora de la seua agenda, de les seues inversions. Així no es pot atraure a gent a viure i invertir en el nostre territori. A Alcoi fan falta inversions educatives en el Pare Victoria i en l’Andreu Sempere, i a l’Hospital Verge dels Lliris –ha afirmat–. Les administracions públiques socialistes viuen d’esquena a la realitat de les necessitats més importants de la ciutat i els seus sectors productius i empresarials”

Finalment, el president popular ha afirmat que “Alcoi és un pol de creixement que necessita més inversions en l’educació i la sanitat pública i més finançament per al sector industrial i tecnològic que no arriba. Des del PPCV, ficarem a Alcoi i al sector industrial en l’agenda de les inversions públiques educatives i sanitàries. És el moment del canvi i d’apostar de veritat per a estar a l’altura del que necessita Alcoi i les seues indústries”, conclou Mazón.

OBRES EN LA RECTA FINAL

Per part seua, León Grau, president d’Aitex, ha informat sobre l’avanç de les obres de construcció de la nova seu, que està previst que acaben en breu. «Sembla que la finalització es va acostant, el trasllat del personal es farà al llarg d’enguany i pensem estar operatius ací en el 2024», recalca Grau, que destaca la «il·lusió» amb la qual l’institut tèxtil afronta aquesta nova etapa.

Send this to a friend