Quaderns i Sant Francesc 52, els millors aparadors nadalencs

Els premis concedits ascendeixen a 2.200 euros

Quaderns i Sant Francesc 52, els millors aparadors nadalencs
Aparadors de Quaderns i Sant Francesc 52.

Un total de 22 propostes s’han presentat al concurs de decoració d’aparadors nadalencs, organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi, la Cambra de Comerç i Indústria d’Alcoi, la Federació de Comerç ‘Alcoi Comercial’ i l’Associació Comarcal d’Empresaris del Comerç d’Alcoi ‘ACECA’. Un any més, la iniciativa ha comptat amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASD), que ha posat al seu Departament d’Interiorisme a la disposició dels participants, de manera gratuïta.

Després de reunir-se el jurat, compost per representants d’aquestes entitats, aquest ha proposat concedir el primer premi de la categoria “Local Comercial”, dotat amb 500 euros, a la papereria Quaderns. En aquesta mateixa categoria, el segon premi, consistent en 300 euros, ha recaigut en l’establiment Més que Dolç i el tercer premi, de 300 euros repartits de manera igualitària, ha sigut per a Sergio Buforn i Ángela Terroba, alumnes de l’Escola d’Art que han col·laborat amb l’aparador guanyador del primer premi d’aquesta categoria.

Respecte a “Hostaleria i Serveis”, el primer premi, consistent en 500 euros, ha recaigut en el Restaurant Sant Francesc 52, mentre que el segon guardó d’aquesta categoria, dotat amb 300 euros, és per a Toni Miranda Fotógrafo. També s’ha concedit un tercer premi, de 300 euros repartits de manera igualitària, a Unai Abad i Laura Diago, alumnes de l’EASD que han col·laborat amb l’aparador guanyador del primer premi d’hostaleria i serveis.

Segons ha subratllat la regidora de Comerç, Vanessa Moltó, “amb aquests premis volem potenciar al petit i mitjà comerç, així com dinamitzar la vida comercial de la nostra ciutat, especialment en una època tan assenyalada com el Nadal i en un moment tan necessari per a recuperar una certa normalitat”.

Send this to a friend