Quatre grups passen a la final d‘Alcoi Sona

Tindrà lloc el dissabte 7 de maig a l'Auditori Amando Blanquer

Quatre grups a la final d'Alcoi Sona
Presentació del concurs, el mes de febrer passat.

La primera edició de l’Alcoi Sona, el concurs de música creat amb l’objectiu de promoure i incentivar la música en directe del teixit juvenil, viurà la seua final el dissabte 7 de maig, a les 22 hores, a l’Auditori Estimant Blanquer (parc de la Zona Nord).

El jurat format per Chus Moreno, guitarrista de la nostra ciutat amb molta tradició en l’àmbit de música moderna a Alcoi; Jesús Lara; músic i compositor des de fa més de 25 anys amb cinc àlbums propis; i Estela Tormo; cantant, lletrista, guitarrista i baixista del grup musical Júlia; va decidir que anaren quatre els grups finalistes: El Pance, Ricardo González Moyano, MC Zeik i Altre Cop.

Per a la seua decisió, el jurat tindrà en compte, a més dels criteris de qualitat i varietat, els criteris objectius següents: joves de la formació menors de 21 anys i repertori en valencià. Es podrà reservar el dret de declarar cap desert o tots els premis del concurs.

La decisió del Jurat es farà pública el mateix dia de la final, després d’una deliberació amenitzada musicalment pel departament de Modern de l’Escola Crescendo d’Alcoi. La gala estarà presentada pel Mag Hugo, qui a més actuarà com a dinamitzador d’aquest esdeveniment.

Els premis seran els següents:

1r Premi: Enregistrament CD en estudi professional del repertori interpretat en el concert de la final i enregistrament de videoclip de la cançó guanyadora. Participació en un concert amb els 3 guanyadors del Concurs organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi.

2n Premi: Participació en un concert amb els 3 guanyadors del Concurs organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi.

3r Premi: Participació en un concert amb els 3 guanyadors del Concurs organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi.

La regidora de Joventut, María Baca explica que: «L’objectiu de la regidoria és incentivar i consolidar esdeveniments que promoguen la cultura i l’oci alternatiu entre les persones joves de la nostra ciutat», i afig, «tenim moltíssimes ganes d’escoltar en directe als finalistes, als qui aprofite per a donar l’enhorabona per la qualitat dels seus treballs i els anime a continuar gaudint dels valors de la música».

Send this to a friend