Qui va dir que això anava a ser fàcil?

El Deportivo perd la seua imbatibilitat una volta després i cau derrotat per 0-2 enfront d'un Vila-real B més ambiciós

El filial groguet estava sent millor i quan ha pogut ha aprofitat per a avançar-se en el marcador (Aldemar)

Qui creia que el Deportivo ja ho tenia fet, s’equivocava després de veure’l caure aquest matí davant el Vila-real B per 0-2. El filial groguet ha sigut més ambiciós i també millor que els blanc-i-blaus en la segona part, on els de Vicente Parras no han donat amb la tecla correcta i han acabat sucumbint i cedint de pas una imbatibilitat que li ha durat una volta. La derrota no llastra les opcions de l’Alcoyano, que continua depenent de si mateix, amb dos punts d’avantatge sobre Vila-real B i Hèrcules, que ha tornat a perdre en aquesta jornada. Els blanc-i-blaus tenen a favor un calendari en el qual hi haurà enfrontaments directes.

L’Alcoyano ha començat el partit amb l’única novetat en la defensa de José Solbes pel sancionat Raúl González. Prompte s’ha vist que els blanc-i-blaus ho anaven a tindre molt difícil en aquest partit, amb un Vila-real B que ha buscat sorprendre d’inici, si la veritat és que després d’eixos minuts de dubtes l’equip ha sabut refer-se i l’encontre ha acabat per equilibrar-se amb dos equips que han arriscat el just, sobretot l’Alcoyano que ha buscat tractar d’ajuntar línies i acovardir espai per a obligar que el filial groguet jugara el més lluny de l’àrea de José Juan.

Com si d’una partida d’escacs es tractara han anat transcorrent els minuts sense molt de perill en les dues àrees. En el 19, el Vila-real B ha demanat penal sobre Millán de Primi que ha estat ràpid per a tocar el just i que no haguera d’intervindre José Juan. Ha sigut en els últims deu minuts quan el partit s’ha obert, les marques no han sigut tan enganxoses i en el 37 Andrei l’ha intentat des de lluny buidant de punys José Juan.

Sense novetat s’ha arribat al final de la primera part confiant que les coses milloraren en la segona o almenys que es vera a un Deportivo amb més ullal. El segon període ha començat amb esglai, una pèrdua de pilota a punt ha estat de costar-li car a l’Alcoyano.

Veient que el seu equip no havia entrat amb bon peu al partit, Vicente Parras ha decidit moure la banqueta sense esperar molt, retirant a Jony Ñíguez i Jona per a donar entrada a Diakité i Juli, substitucions a la qual s’ha sumat poc després Raíllo per Mourad a la recerca de refrescar i donar-li major nervi a un atac que li estava trobar el camí del gol.

El filial groguet estava sent millor i quan ha pogut no ha desaprofitat l’oportunitat per a avançar-se en el marcador. En el 65 una acció d’estratègia ben executada pel filial groguet ha acabat amb el gol de Carlo Adriano, que només en el segon pal sol ha hagut d’espentar la pilota al fons de la porteria. Vicente Parras ha buscat immediatament donar un colp d’efecte amb els canvis donant entrada a Ramón i Jorge Moltó per Ramón i Ángel.

Amb el Deprotivo a la recerca de la igualada, ha arribat el segon pitxer d’aigua freda per al Deportivo, unes mans de Primi no les ha perdona el col·legiat que ha xiulat penal transformat per Lozano, posant el partit molt costa amunt a menys d’un quart per al final. És més, dos minuts després, Jordán ha tret una pilota sota la mateixa línia de gol evitant el tercer.

Malgrat la derrota, l’Alcoyano continua depenent de si mateix i tenint a favor que hauran a partir d’ara enfrontaments directes. Els blanc-i-blaus tenen una bona oportunitat de rescabalar-se d’aquest ensopecs en la pròxima jornada, que visiten el camp del Llevant B, partit que es jugarà diumenge a les 12 del migdia.

Fitxa tècnica:

Alcoyano: José Juan, Jordán, Primi, Solbes, Pablo Carbonell, Alberto Rubio (70′ Ramón), Jony Ñïguez (52′ Diakité), Juanan, Ángel (70′ Jorge Moltó), Mourad (61′ Raíllo) i Jona (52′ Juli).

Vila-real B: Filip, De la Fuente, Ros, Copete, Esmo, Andrei, Agüero (62′ Víctor), Lozano (85′ Beitia), Millán (85′ Arana), Ahn (62′ Carlo Adriano) i Harper (73′ Hassan).

Àrbitre: Busquets Ferrer (Balear). Va amonestar als locals Ángel, Jony Ñíguez i Diakité i als visitants De la Fuente, Harper i Millán.

Els gols: 0-1 (min. 65) Carlo Adriano. 0-2 (min. 78) Lozano, de penal.