Quique Ruiz, actual portaveu del PP a Alcoi, no serà l’alcaldable en les municipals de 2023

Pel que sembla, des del Partit Popular s'optarà per Carlos Pastor com a candidat

Quique Ruiz, actual portaveu del PP a Alcoi, no serà l'alcaldable en les municipals de 2023
Quique Ruiz va ser el candidat en les eleccions de 2019. | ARXIU

Igual que va ocórrer quan es va conéixer la seua candidatura al novembre de 2018, la notícia que Quique Ruiz no serà l’alcaldable del PP per a les eleccions municipals de l’any que ve, la notícia ha saltat per sorpresa i ha corregut com la pólvora.

Pel que sembla, des de la direcció autonòmica del partit conservador ja se li hauria comunicat aquesta decisió al fins i tot portaveu del Partit Popular a Alcoi. 

Quique Ruiz, actual portaveu del PP a Alcoi, no serà l'alcaldable en les municipals de 2023
Carlos Mazón, a l’esquerra, al costat de Carlos Pastor, possible alcaldable del PP a Alcoi.

Si bé encara no és oficial, la informació que ha transcendit és que el PP ha optat per Carlos Pastor com a candidat a l’alcaldia d’Alcoi. Pastor és secretari de l’àrea d’Ús de la directiva del Partit Popular de la Comunitat Valenciana.

S’espera que en els pròxims dies Ruiz aporte més informació sobre aquest tema i s’albire el camí a continuar, i si aquest serà en la política, ja que, cal recordar que, fins a 2018, quan es va saber que Quique Ruiz anava a encapçalar la llista del PP a la nostra ciutat, era cap d’informatius de Radio Alcoy, mitjà al qual ha confirmat que entre les opcions que li ha plantejat el partit no està la de ser l’alcaldable a Alcoi.

Send this to a friend