Rafa Valls torna a una gran

El ciclista de Cocentaina és la sorpresa d'última hora de l'alineació del Bahrain Victorious

Rafa Valls torna a una gran
Rafa Valls en una carrera d’aquesta temporada. ARXIU

Rafa Valls està de tornada en una de les tres grans del ciclisme internacional. El ciclista de Cocentaina és la sorpresa d’última hora de l’alineació del Bahrain Victorious que des del dissabte i durant les pròximes tres setmanes tractarà de guanyar el Giro d’Itàlia amb Mikel Landa.
Rafa Valls serà la basa del basc en l’alta muntanya per a tractar d’enfundar-se la seua primera ‘maglia rosa’ després del seu tercer lloc en 2015 i el quart a només 8’’ del podi en 2019.
El contestà torna a una gran després de la seua caiguda a Niça, en la primera etapa del Tour de França de 2020, fracturant-se el fèmur. No estava previst que Rafa Valls correguera aquesta edició del Giro d’Itàlia ni tampoc que formara part del Bahrain Victorious en el Tour de França, centrant-se en treballar per a la pròxima Volta a Espanya. Però el seu excel·lent rendiment tant en la Volta al País Basc com en el GP Induráin va fer que el seu equip canviara de plans i decidira incloure-li en l’alineació final del Giro d’Itàlia. No arriba, per tant, en el seu millor estat de forma però sabedor que la seua experiència pot servir de molt a Mikel Landa en el seu assalt a la ‘maglia rosa’. L’equip del Bahrain Victorious es completa amb *Pello Bilbao, Yukiya Arashiro, Damiano Caruso, Gino Mäder, Matej Mohoric i Jan Tratnik.

Send this to a friend