Rafael Pascual donarà lectura al Privilegi i Roca dissenya el cartell

Nomenaments de cara a la celebració de la Fira Tots Sants 2022

Rafael Pascual donarà lectura al Privilegi
Rafael Pascual i Cesc Roca.

L’emprenedor i empresari tèxtil Rafael Pascual, president del Grupo Aquaclean, llegirà el Privilegi de la Fira de Tots Sants 2022. El pròxim 29 d’octubre, Pascual serà l’encarregat de llegir, des del Palau Comtal, el Privilegi de celebració de la Fira atorgat als contestans pel rei Pere el Cerimoniós (II de València i IV d’Aragó), en 1346. D’altra banda, s’ha encarregat la realització del cartell anunciador del certamen a Cesc Roca, (Xàtiva, 1989) il·lustrador i dissenyador gràfic, han informat fonts de l’ajuntament contestà.

La trajectòria professional de Rafael Pascual ha estat vinculada des dels seus inicis al sector tèxtil. Segona generació del grup empresarial Tèxtils Pascual, ara Grupo Aquaclean, format per sis empreses situades a Alcoi, Cocentaina i Muro.

Rafael Pascual, en conéixer l’elecció, ha manifestat que “vull compartir aquesta distinció amb tot el sector tèxtil i els emprenedors. Aquest honor que em brinden els contestans serveix, al temps, per a retre homenatge a una part molt important del teixit econòmic de la nostra zona com a font d’ocupació, riquesa i avanç social, progrés i valor afegit”.

L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, ha explicat els motius d’aquesta elecció. “La trajectòria de la família Pascual representa a la perfecció a tot el teixit industrial de la nostra comarca que ha sabut superar les diferents crisis, estar en constant innovació i dissenyar processos que els permeten ser cada vegada més sostenibles”.

Cesc Roca ha assegurat que “ha sigut un plaer reprendre el meu treball a València fent aquest disseny; he visitat la Fira amb la meua família des de ben xicotet i record perfectament el seu ambient, els seus sabors i les seues olors, una màgia que he intentat transmetre en el cartell”. El contingut de l’obra no es coneixerà fins al divendres 30 de setembre, data en la qual es realitzarà la presentació oficial de la Fira 2022.

Send this to a friend